JellyPages.com

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ellu ulkona valjaissa!!!

Onni lepäilee hellepäivänä Villa Verttilässä. Tämä kulmahylly on kaikkien muidenkin suosikki, joten paikasta käydään välillä tiukkiakin taistoja. Onni itse on niin röyhkeä, että tunkee hyllyyn Ellun viereen ihan väkisin, mutta Ellu ei koskaan tuppaa Onnin viereeen. Onni ja Vertti taas...no... sehän tiedetään...Onni sai siis köllötellä mahansa vieressä ihan rauhassa. 

Henkilökunnan luona kesälomaileva tytär A oli ulkoiluttamassa Verttiä ja leikitti sitä pyörimällä ympäri sireeninoksa kädessään ja piirtämällä samalla maahan näkymätöntä ympyrää. Vertti-parka juoksi itsensä sireeninoksan perässä niin pyörryksiin, että A otti hoipertelevan kissan hetkeksi syliin selvittelemään päätään ennen kuin taas jatkettiin ja tästä eteenpäin rauhallisesti kävellen.

Aina kun on sadetta tiedossa, on henkilökunta kiikuttanut pihalle joka ikisen vähänkään isomman astian  kasvien kasteluveden keruuta varten. Onnilla kun juodun veden määrä on suhteutettu syödyn ruoan määrään, niin vettäkin juodaan saavista eikä kupista...Onneksi tuota vettä on viime aikoina tullutkin ihan kiitettävästi, joten juomasaavia ei ole tarvinnut Onnille erikseen täytellä.

Ellukin kävi valjaissa ulkona! Kyllä, luitte aivan oikein! Se oli siis A, joka teki sen, mihin tumpelo henkilökunta ei ole keskenäänkään kyennyt! Pisti Ellun valjaisiin ja vei ulos!!! Ellua tosin pelotti niin, että se pyrki vain lähimmän pionipensaan taakse piiloon, mutta kuitenkin se samalla näytti nauttivan ulkonaolosta. Saas nähdä, onko meillä pian kolme vakioulkoilutettavaa...

Vettä tulee tällä hetkellä taas taivaan täydeltä eikä ulos ole mitään asiaa, joten ehdin tässä tämmöisen välipostauksen tekemään. Näin siis täällä odotellessa Papalta sitä jatko-osaa siihen Vertin väitettyyn avaruuslentoon...Onni on kuulemma kuunnellut Vertin tarinoita kuusta suurella mielenkiinnolla, joten jotain mielenkiintoista voi olla tulossa.  Pysykää kanavalla...

8 kommenttia:

 1. A:ssa taitaa olla siis hieman kissakuiskaajan vikaa, ei ollenkaan huono ominaisuus.

  Ja voi hitsi, teillä on vielä suurempi sininen tuoppi kuin meillä... Sehän on saavi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevoskuiskaajaa ei tarvita, mutta tässä taloudessa kissakuiskaaja lähipiirissä on tuiki tarpeellinen! :)

   Ai niin, teillähän oli vain semmoinen pikku pikku ämpäri! :) Onnilla on ihan oikea tosinaisten tuoppi :)

   Poista
 2. Ellusta voi kehkeytyä vaikka kuinka rohkea ulkoilija. :)

  Taitaville kissakuiskaajille on kysyntää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, jatkuvatko Ellun ulkoilut!

   Kissakuiskaaja on todellakin kullan arvoinen kolmen kissan taloudessa :)

   Poista
 3. Kulmakunnan suurimmat tuopit :) Pelottaahan se ulkonaolo aluksi jokaista, mutta tuo se paljon lisäarvoa kissan eloon. Jospa Ellukin alkaisi haluta valjaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnilla on tosinaisen tuoppi! Saa nähdä, vieläkö Ellukin ulos saadaan :)

   Poista
 4. Sellaista rallia siis siellä on vedetty! Hyvä selvittää pää välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rallimiehiä on meidän Vertti, vaikka välillä vähän jalka sitten heittääkin :)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!