JellyPages.com

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Monsieur Onni le Chat

Papa täällä taas, terve!
Onni vaivasi Verttiä koko ajan loputtomilla kysymyksillään Vertin kuumatkasta. ”Onko kuussa juustoa?  Onko se hyvää? Milloin minä pääsen?” jne. Vertti päätti vähän kiusoitella Onnia ja sanoi, että oli kuullut ranskalaisten herraskissojen yhdistyksen suunnittelevan avaruuslentoa kuun juustovarojen hyödyntämiseksi, mutta eihän se Onnia koskisi, koska se ei tyttönä voinut olla herraskissa, eikä varsinkaan ranskalainen.
Siitäkös Onni riemastui ja tilasi siltä istumalta mamarazzilta edustuskuvan, joka todistaisi Vertin väitteen vain kateelliseksi panetteluksi. Onni päätti heti lähettää oheisen kuvan hakemuksen kera Euroopan kissojen avaruusjärjestön chatESA:n toimistoon.


Vastausta ei kuitenkaan alkanut kuulua, joten Onni päätti yrittää lentoa omin voimin. Näin se meni...
Gastronautti valmiina.

Yy kaa koo hop!

Ei onnistu! Miten se Vertti sen oikein teki...
Melkein hyvin alkanut lento päättyi kotipihan sireenin oksille ja oksien kappaleita syljeskellessään Onni päätti kuitenkin odottaa chatESA:n vastausta hakemukseensa.

Pari viikkoa myöhemmin tuli kuin tulikin lopulta kirje ja iso paketti chatESA:n pääkonttorista Pariisista (tässä tarvittiin Papan käännöstä), jossa sanottiin suunnilleen näin:

"Hyvä herra Onni! (kuva siis meni täydestä, suom. huom.!)

Kiitämme teitä mielenkiinnostanne ranskalaisten herraskissojen kuumatkaa kohtaan, mutta meidän on valittaen todettava, että matka ei toistaiseksi tule toteutumaan, koska herraskissoilla on parhaillaan kiirettä hiirijahdin parissa. Itsekin herraskissana varmaankin ymmärrätte tilanteen täydellisesti!
Arvostaen innostustanne ja rohkeuttanne vaativaa projektiamme kohtaan haluamme kiittää teitä oheisella juustolla ja samalla pyydämme teitä välittämään kunnioittavat terveisemme veljellenne Vertille, avaruussankarille!"

Hiirekästä kesän jatkoa toivotellen,
chatESA, Paris, France
Palanen kuuta Onnille

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, kyllä täällä vauhtia riittää. Välillä kaikki kolme kattia ovat vauhdissa samanaikaisesti:)

   Poista
 2. Jos ei edes yritä, ei mitään voi saadaan:D Nyt pääsette sentään kuu-juustoa maistelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä Onni kovasti yrittää, varsinkin jos on ruoka kyseessä:)

   Poista
 3. Siis kuu on homejuustoa! Luulin sitä emmentaliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa tarkemmin tuntematta luulisin, että kuun pimeä puoli on homejuustoa:)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!