JellyPages.com

Onni


Onni on kolmikon nuorin ja on syntynyt vappuna 2006. Onni on siis tyttö, vaikka tyttäreni sen poikakissana itselleen ottikin muutettuaan toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Oli vakuuteltu, että poika se on ja niinpä poika sai nimekseen Onni. Ensimmäisen rokotuksen yhteydessä eläinlääkäri kuitenkin ilmoitti, että Onni onkin tyttö! Nimi oli kuitenkin jo annettu eikä sitä enää muuksi muutettu. Ei nimi tyttöäkään pahenna!
Tyttären opiskelu- ja harrastuskiireiden vuoksi Onni joutui viettämään aikaa niin paljon yksin, että pikkuhiljaa  lopulta ajautui meille asumaan. Hyvä niin, vaikka se välillä vangitseekin Papan nojatuoliin tuntikausiksi heittäytymällä selälleen hänen käsivarsilleen, syö itsekseen niin omansa kuin Ellun ja Vertinkin ruokakupit tyhjiksi ja kurmottaa muutenkin vanhempaa isäntäväkeä armotta! Onni on kuitenkin varsinainen kissamaailman survivor siinä mielessä, että Onnin röyhkeydellä kyllä pärjää aina. Sanotaan, että ydinsodasta selviäisivät vain torakat. Minä väitän, että siitä selviäisi torakoiden lisäksi myös Onni!

2 kommenttia:

  1. Minä tunnen erään kissan jonka nimi on Onni ja jälkeenpäin selvisi että hänkin on tyttö :D Onni on loistava tyttökissan nimi :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Toinenkin Onni-tyttö! :)

    VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!