JellyPages.com

torstai 10. syyskuuta 2015

Rollen exit poll

Rolle-kissa oli taas Kynsilaukkaajien vieraana, koska herran henkilökunta pistäytyi toisessa kaupungissa. Kotonaan Rolle on ulkokissa mutta täällä sisäkissa, kuten muutkin asukit.
Rolle on omaksunut hyvin tuonkin roolin, eikä se mitenkään aktiivisesti edes pyri ovesta ulos, vaan Villa Verttilän eli ulkoiluaitauksen palvelut riittävät normaalisti.
Tällä visiitillä Rolle olisi kuitenkin halunnut ulos. Valjastelua kokeiltiin joskus mutta se päättyi 'valjashalvaukseen' eli katti ei halunnut ulkoilla sillä tavalla.

Kuulehan Papa, minulla on asiaa!

Rolle odotti Papaa ovensuussa ja huomautti, että onkos tämän talon henkilökunta mahdollisesti kuullut EU:n kissaneuvoston tulevasta ehdotuksesta, jossa vaaditaan vapaata ulkoiluoikeutta kaikille kotikissoille hoitopaikasta huolimatta. Ehdotusta ajaa kuulemma ryhmä nimeltään 'pro felis catus'. Se on kertomansa mukaan valmis kynsimään ehdotuksen läpi EU:n korkeimmissa elimissä, jos niin vaaditaan.
Papa myönsi, ettei ollut kuullut moisesta ehdotuksesta, eikä asiaa ajavasta ryhmästäkään ja lisäksi hän oli luvannut Rollen henkilökunnalle pitää huolta vieraan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta tämän loman aikana ja kehotti Rollea tyytymään nykyiseen palvelutasoon, koska vieraan vapaa liikkuminen ympäristössä saattaisi aiheuttaa närää myös seudun muissa kissoissa. Esimerkiksi Onni saattaisi hyvinkin närkästyä, jos huomaisi, että sen hiiri- ja myyräkiintiöön on kajottu, varsinkin nyt, kun sen aikaisemman Matias Myyrän tapauksen jälkeen myyrät ovat salaperäisesti kadonneet johonkin.
Rolle myönsi, että kyseessä taitaa kuitenkin olla vasta luonnos ehdotuksesta, eikä asiaa ajavaa ryhmääkään ole vielä aktiivisesti esitelty kissaväen henkilökunnille mutta kehotti Papaa kuitenkin olemaan aistimet valppaina sillä, kun kissojen vapaus lopulta koittaa, niin silloin hyvät henkilökunnat palkitaan ja voi niitä toisia...

... niistä kallehin on vapaus...

Papa ei mitenkään huolestunut tuosta viimeisestä lauseesta vaan ajatteli, että eiköhän siinä nyt vain tulisieluisen nuoren kissaherran intomieli hukuta järjen äänen tilapäisesti alleen:)
Rolle siis tyytyi nykyiseen palvelutasoon, eikä tähän keskusteluun enää palattu ja hyvä niin, koska herran seuraavakin loma Kynsilaukkaajien vieraana on jo varattu.

Minä en halua valjastella. Viihdyn kesällä Villa Verttilässä.


Minä pidän valjastelusta ja linnuista ja myyristä ja kiipeilystä.
Uuuuups!

Minä olen piilossa, miten huomasit minut?

Tervetuloa uudestaan Rolle. Voitaisiin sitä valjastelua taas kokeilla.


-Papa
7 kommenttia:

 1. Hyvä Rolle, kuulostaa oikein hyvältä ehdotelmalta kissojen kannalta! Mutta mitenkäs sinulle Onni tuolllainen Uuups on käynyt? Selvisitkö tuosta tilanteesta ehjin kynsin? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi.
   Rolle on energinen nuori herraskissa:)
   Alas asti tuli Onni puusta mutta sain jarruteltua toisesta päästä. Vain lieviä henkisiä kolhuja tuli:)
   -Papa

   Poista
 2. Pienestä pojasta on kasvanut yhteiskunnallisesti ja poliittisesti valveutunut nuorimies! Voin heti luvata ääneni Rollelle, jos hän päättää ryhtyä ehdokkaaksi europarlamentti- tai muissa vaaleissa saadakseen pro felis catus -ryhmänsä perustettua, vaikka meidän valtakunnan virallinen (lähinnä ihmisestä lähtevä) kanta onkin, että vapaana ulkoilu ei sovellu kaupunkikissoille. Ymmärrämme tosin myös Rollen näkökulman ja närkästyksen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi.
  Rolle kiittää äänestä mutta toivottavasti ymmärtää myös sekä oman, että hoitohenkilökunnan huolen vapaana ulkoilun vaaroista taajamissa.
  -Papa

  VastaaPoista
 4. Kuules Rolle. Kotona on eri säännöt kuin hoitopaikassa. Niin se vaan menee eikä siinä auta EU:n mahdolliset tulevat direktiivit. Mutta aina voi tietysti yrittää...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi.
  Niinhän se menee, että maassa maan tavalla. Rolle vaan päätti yrittää jotain muuta tällä kerralla:)
  -Papa

  VastaaPoista
 6. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

  We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments of life with a smile Visit for the | funny joke |
  whatsapp dare quiz | whatsapp status for girl attitude in hindi

  VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!