JellyPages.com

torstai 6. maaliskuuta 2014

Nojatuolimatkalla safarilla...

Isäntäväki on nyt lopettanut vieraalle sähisemisen ja siitä rauhoittuneena vieraskin on välillä uskaltanut vähän rentoutua. Keinutuoli tuntuu olevan vieraan suosikkipaikka. Tässä yksi näistä harvoista tähänastisista rauhallisista lepohetkistä.

Onni ja Rolle ovat totutelleet toisiinsa ja ovat nyt jo erottamattomat kuin paita ja peppu. Yleensä Onni edellä ja Rolle perässä kynsilaukataan ympäri huoneistoa ja välillä muinaisten surmanajajien malliin vähän seinilläkin. Viherkasveista lentelee lehtiä lattialle ja verhoista tuprahtelee pölypilviä, kun ikkunalaudan kautta ja viherviidakon läpi tuon tuosta kurvaillaan. Aamuisin tullaan herättämään Papa kaksissa kissoin, vaikkei vieras ehkä edes välttämättä ymmärrä, miksi niin kuuluu tehdä. No, Papanhan pitää tulla antamaan ruokaa nälkäisille! 
Tässä vieras näyttää isäntäväelle pelottavan tiikeri-irvistyksensä.

Tässä taas hirmuinen  musta pantteri on loikannut (en tiennytkään, että Onni pystyy hyppäämään mahoineen noin ylös!) pahaa-aavistamattoman saaliinsa yläpuolelle vaanimaan ja on juuri hyökkäämässä tämän kimppuun.
Salamannopeasti neuvokas saalis kuitenkin otti ketterät pikku tassunsa alleen ja pakeni rullaten kevyesti kuin gebardi ulkotarhaan, jonne musta pantteri ei onneksi enää seurannutkaan. (Onnilla on joskus tukevamman aterian jälkeen vaikeuksia pujottautua tuuletusikkunasta ulos, kun kyljet ottavat ikkunan karmeihin kiinni!)

Samassa pikkutiikeri huomasi henkilökunnan kameroineen verkon takana ja ilmiselvästi ihmetteli, mistä se sinne on päässyt!

Sitten tiikerille tulikin jo ikävä Onnia ja etsimään oli lähdettävä saman tien...

Niin hauskaa täällä on pikku vieraan kanssa ollut, että henkilökunnalla on jo parikin suunnitelmaa valmiina, kun Rollen oma henkilökunta tulee sitä hakemaan kotiin.

a) Ilmoitamme tylysti, että se karkasi eikä ole tullut takaisin! Sori!

tai

b) Emme yksinkertaisesti avaa ovea! Enää ikinä!

Kumpikohan suunnitelma toimisi paremmin?

22 kommenttia:

 1. Laittakaa vaan pysyvä lappu: tule huomenna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäniin! Tänään on tänään, huomenna on huomenna...:)

   Poista
 2. Niin, ja ajatelkaa miten Onni ja Rolle itse olisivat surullisia, kun kaveri meneekin pois? Ja tuohan näyttäisi Onnin kannalta myös terveelliseltä, pikkutiikerit on kovia juoksuttamaan, joka saattaisi tehdä hyvää Onnin keskivartalolle ;)

  Mutta niin se on suloinen pikkutiikeri, että voi apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla olikin hyvät argumentit! Esitänpä nuo kissaansa kotiin vaativille! :)

   Poista
 3. Heh, tästä syystä en ikinä uskalla jättää kissoja minnekään hoitoon! (Vaikka välillä onkin pakko) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää varansa sijaishoitajien suhteen! :)

   Poista
 4. Hei Onnille ois blogissani haastetta:),keväistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kävin siellä jo katsomassa! Kiitosta vaan kovasti!
   -Onni-

   Poista
 5. Oikein ihana kuulla että yhteinen sävel on löytynyt! Vahva veikkaukseni on että suunnitelmanne eivät mene läpi(!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkä arvelet? Pitäisiköhän keksiä vielä kolmas suunnitelma?

   Poista
 6. Ainahan sitä voi yrittää! Helminkin mummolassa on yritetty jo vaikka mitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidankin kääntyä Helmin mummon puoleen, jos sitä saisi vähän lisävinkkiä! :)

   Poista
 7. Hyvä, että kissoille on löytynyt "yhteinen sävel". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Pientä säröilyä suhteessa on edelleen ajoittain, kun pikkutiikeri hyppää Onnin niskaan! Siitä ei Onni tykkää...:)

   Poista
 8. Onni pehmeni :) leikkimään. Suunnitelma a) on paha, aiheuttaa huolta ja etsintää. Suunnitelma b) on paha, aiheuttaa virkavallan asioihin puuttumisen. Kannattaa vain ostaa kivoja matkoja Rollen henkilökunnalle ja ilmoittautua kissanhoitajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla oikeassa! Onneksi Rollen seuraava vierailu on jo tiedossa, sillä kesäkuussa hänen henkilökuntansa häipyy taas viikoksi lomailemaan! :)

   Poista
  2. Aha! Jos lomailua sattuu useammin, kannattaa lisätä argumentteihin, että ajatella miten kurjaa olisi, jos ne eivät sitten enää seuraavalla kerralla tulisikaan toimeen, kun pikkutiikeristä on tullut vähän isompi tiikeri! Nyt kun niillä menee noin hyvin, niin kannattaako toimivaa suhdetta mennä rikkomaan? ;)

   Poista
  3. Hyvä pointti tuokin! Valitettavasti vain pikkutiikeri haettiin eilen pois, joten tämä tuli liian myöhään! Yritämme nyt totuttautua rauhalliseen normaalielämään :)

   Poista
 9. Varmuuden vuoksi kokeilisin kumpaakin. Sanoisin, että karkas, enkä sit enää ikinä vastais telefooniin, enkä avais ovea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin varmaan kannattaisi tehdä! Toisaalta tuo Cheri tuossa edellisessä kommentissa oli vahvasti sitä mieltä, ettei kumpaakaan suunnitelmaa kannata yrittää...Hmmmm...vielä on aikaa harkita eri vaihtoehtoja!

   Poista
 10. Huima tarina kokonaisuudessaan, onneksi on ollut niin kiirettä että ehdin lukemaan kaikki tänään pötkössä - odottelu olisi voinut viedä hermot hoitokuntoon !

  Jos nyt niin käy, että riehas vierailija väkisin haeetaan kotiin niin ainahan on vaihtoehtona hankkia Onnille ihan oma kaveri, sinne omaan kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän täällä melkoista pyöritystä ovat viime päivät olleet!

   Onhan Onnilla täällä tuo Ellu kaverina, vaikka se mieluummin kylläkin nukkuu kuin leikkii, mutta kuitenkin :)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!