JellyPages.com

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Haaste 5 x 5 x 5

Sain Autuaan olon Cheriltä kysymyshaasteen. Kiitos paljon!

Haaste menee seuraavasti:
1. Vastaa saamiisi viiteen kysymykseen.
2. Keksi viisi uutta kysymystä.
3. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin.

Cheri kysyy:

1. Mikä on erityistaitosi? No heh, tuota, pystyn kellumaan makeassakin vedessä vaikka maailman tappiin asti liikauttamatta eväänikään.

2. Osaisitko kotiin jos sinut pudotettaisiin jonnekin outoon paikkaan maapallolla? En taatusti osaisi! Olen täysin vailla suuntavaistoa ja jos minut pyöräyttää kerran ympäri 100 metrin päässä kotoani, olen aivan eksyksissä!

No, kaipa minä sieltä joskus kovasti kyselemällä kotiinkin pääsisin :)

3. Jos kotisi syttyisi tuleen ja voisit pelastaa vain yhden elottoman esineen, mikä se olisi? Käsilaukku! Tämä on tullut jopa testattua! Tämä on pitkä juttu ettekä halua kuulla sitä, mutta kerron sen silti!
Joitakin vuosia sitten olimme pullottamassa omatekoista omenaviiniämme, kun yhtäkkiä tunsin nenässäni palaneen käryä. Sitten olin näkevinäni ohuen savujuovan leviävän huoneeseen erään eteisen korkean kaapin takaa. Papakin oli haistavinaan jotain, joten sen enempää miettimättä soitin saman tien hätäkeskukseen. Sieltä neuvottiin pakkaamaan kissat kantokoppiinsa ja poistumaan niiden kanssa ulos odottelemaan palokuntaa. Näin teimme ja pian palokunta saapuikin oikein pillit soiden. Palokunta tutki asunnon, mutta ei löytänyt lämpökamerallakaan mitään epäilyttävää mistään. Porukan pomo toisteli useaan otteeseen, että mäskihän täällä haisee! No minä siihen, että niinhän se haisee, kun ollaan viiniä pullottamassa! Kyllä minä nyt silti erotan mäskin ja savun hajun toisistaan! Aikansa tutkittuaan palokunta poistui eikä savujuovan ja itse savun hajun lähde koskaan selvinnyt! Siltikin väitän edelleen, etten todellakaan kuvitellut ja huvikseni palokuntaa hälyttänyt! No, joka tauksessa siinä ulkona palokuntaa odotellessamme Papa totesi minulle, että:"Sinä sentään älysit ottaa käsilaukun mukaan! Minä en ottanut mitään."
Silloin vasta huomasin itsekin, että ilmeisesti se käsilaukku on niin oleellinen osa minua, että olin napannut sen huomaamattani mukaan. Onhan siellä tosin koko omaisuus mukana aina pankkikortteja ja lompakoita myöten! Vastaan siis lyhyesti: Käsilaukku!

4. Mikä on mielestäsi kaunein paikka maailmassa? Niistä paikoista, joissa olen käynyt, niin ehkä
Los Roques Venezuelassa
Toisaalta oma pikku pihakin kesän parhaassa kukkaloistossaan tuntuu toisinaan maailman kauneimmalta paikalta!

5. Onko sinulla jokin ominaisuus, josta haluaisit päästä eroon? On montakin. Eniten haluaisin päästä eroon ärsyttävästä pilkunviilauksesta ja lillukan varsiin takertumisesta, joka valitettavasti on minulle tyypillistä. Haluaisin olla suurpiirteisempi ja joustavampi! Ehkä voin vieläkin oppia!

Minun kysymykseni haastetuille:

1. Laitatko rahaa mieluummin Turkkiin vai turkkiin?

2. Hurjin tempauksesi kautta aikojen?


3. Ruokavieraita tulossa! Mitä valmistat (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka)?

4. Elämäsi tähtihetki/tähtihetket? 

5. Jos  saisit toivoa vielä yhden pysyvän asian lisää loppuelämääsi, mikä se olisi?


Ja haastetut ovat seuraavat blogit:


15 kommenttia:

 1. Kotiin osaamisessa ei niinkään tarvita suuntavaistoa, vaan pärjäämistä ja rohkeutta. Kelluntataidostakin voi olla paljon apua. Käsilaukusta kannattaa pitää hyvä huoli ja suurpiirteisyyttä ja joustavuutta joutuu varmasti opettelemaan :)
  Ystävieni talo paloi muutama vuosi sitten, pariskunta pelastui yläkerrasta viime hetkellä, mukana oli vain yöasut ja yksi kännykkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voisinhan minä yrittää sieltä oudosta paikasta kellumalla kotiin :)
   Onneksi meillä "tulipalo" oli vain väärä hälytys! Tulipalossa kaiken menettäminen olisi ihan hirveää, vaikka itse hengissä säilyisikin!

   Poista
 2. Et pelkää kelluvasi liian kauas kotirannasta kuitenkaan :D

  Ihminen on kummallinen eläin, jotain vaan tapahtui vaistovaraisesti - olkoon se vaikka se avaimien tai käsilaukun tai minkä tahansa mukaan nappaaminen...tosin, joskus käy mielessä, että pitäiskö ihan oikeasti opetella nukkumaan yöpaita päällä...

  Kiitän ja kumarran, varmistitko etten mä liian kauan pysy pois näppäimistön ääreltä :D
  No, en näköjään muutenkaan pysy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä aina välillä vilkaisen kelluessani, minne mahdollinen virtaus milloinkin kuljettaa :)
   Ihmisen alitajunta osaa joskus käyttäytyä sangen fiksusti!

   Varmistin, varmistin!

   Poista
 3. Taivaallisen näköistä tuolla Venezuelassa... Mutta on kotonakin kiva olla:)

  Kyllä se käsilaukku meikäläisenkin matkaan lähtisi. Tai sitten läppäri. Toivottavasti en ikinä joudu tuommoiseen tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraissa hyvä, kotona paras! :)

   Kyllä se tilanne aika karmealta ensin tuntui, kun ensimmäisenä tuli paniikki siitä, kun ei meinattu saada kaikkia kissoja kiinni!
   Sitten kun tilanne laukesi, niin vähän jo naurattikin, että oli se varmaan huvittavan näköistä, kun pariskunta seistä töröttää kantokopissa olevine kissoineen talonsa edustalla palokuntaa odottamassa! :)

   Onneksi se oli väärä hälytys! :)

   Poista
 4. Hih, mun on pakko vastata tuohon Turkki vs. turkki kysymykseen, että turkki. On laitettu runsain määrin rahaa siihen, että kissan turkista karvattomat kohdat poistetuksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoinen turkkiin sijoittaminen onkin sangen suotavaa ja hyväksyttävää ja kaikin puolin vastuullista turkkiin sijoittamista :)

   Poista
 5. Oikein mielenkiitoisia faktoja, oli kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taru! Meikä on semmoinen muumimamma käsilaukkuineen :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. No huhhuh. Olipa teillä upeita vastauksia! Ja hauskat kysymykset meillekin!

  Kiitoksia vaan haasteesta. Vastaamme siihen piakkoin!

  T. Bertta ja Coco

  VastaaPoista
 8. No niin. Viimein hämäläisenä vastasin, tosin "omassa" blogissani, en Just Kittying blogissa =)

  http://mrsnobodyelse.blogspot.fi/2014/04/5-x-5-x-5-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vastasit! Tulenkin saman tien katsomaan! :)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!