JellyPages.com

lauantai 4. helmikuuta 2012

Missä Onni luuraa?Isäntäväen Vertti ja Ellu ovat valinneet nukkumapaikakseen auton takapenkin, vaikka auto onkin kylmässä autotallissa ja pakkasta on ulkona -31.5 astetta. Ei tunnu tätä kaksikkoa kylmyyskään haittaavan, koska autossa on niiiiiiiiiin kiva karvoitella penkkejä, silloin kun se ei liiku. Silloin harvoin, kun isäntäväkeä on pakko käyttää autolla esim. eläinlääkärissä, kohottaa herrasväen kollotus äänenvoimakkuuden autossa niin infernaaliselle tasolle, että heikompaa hirvittää! Siis liikkumaton auto on ihana, mutta liikkuva auto kamala, koska se tietää yleensä menoa siihen yhteen paikkaan, missä on aina niitä pelottavia koiriakin....

Jaahah, Koff on näköjään uudistanut olutsalkkunsa sisältöä! Vai onko Onni-neiti ryhtynyt ekologisen pukeutumisen lähettilääksi? Siis tämä on todellakin se sama kissa, jota kukaan, toistan: EI KUKAAN! saa survotuksi kissankuljetusboxiin. Tämä kissa, joka on yhtä kynttä ja hammasta ja liukas kuin ankerias onnettoman ja verisen survojayrittäjän käsissä, hakeutuu sitten näin oma-aloitteisesti ei pelkästään tähän nimenomaiseen pahvipakkaukseen, vaan tämän lisäksi myös kaikkiin muihin mahdollisiin ja mahdottomiinkin mitä ahtaimpiin kolosiin. Seuraavan kerran, kun Onni viedään rokotettavaksi, pitänee heittää auton takapenkille tyhjä olutsalkku ja sulkea se sitten pikaisesti maalarinteipillä, kun saalis on ansassa. Voihan siellä eläinlääkärin odotushuoneessa tulla jokunen paheksuva katsekin, kun oikein kaljasalkun kanssa lääkärille on pitänyt lähteä, mutta sou vot! Tarkoitus pyhittää keinot!Vertti-herra on tehnyt täyden lähes kahdeksan tunnin päivätyön koenukkujana auton takapenkillä. Nälkä ja vilu ajoivat lopulta Vertin sisätiloihin ja ruokailun jälkeen olikin ilta aikaa nautiskella takan edessä lämpimästä, venytellä oikein kunnolla heittelemällä Rocco-hiirtä kauemmas mukamas karkuun ja sitten taas kurkotella se takaisin  kynsiinsä ja lopulta hiirijahdin ja takan lämmön uuvuttamana vaipua kesken liikkeen ihanaan uneen...2 kommenttia:

 1. 1. Vertti näyttää tosi pieneltä auton takapenkillä! Ja se on paljon sanottu noin isosta kissasta! :D

  2. Oonhan minä saanut montakin kertaa survottua sen yhden surviaisen sinne karviais-..., eikun kalja-..., eikun kuljetuskoppaan! Pahaa jälkeä siitä tietysti aina tulee, mutta ei se ihan mahdotonta ole.

  Terveisin silmä-, käsi- ja jalkapuoli tytär, muuten ihan hyvissä sielun ja ruumiin voimissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertti oli taas viime yön yövuorossa autossa. Siitä irtoaa niin paljon karvaa, että aina kun nousee autonpenkiltä ylös, pitää tarkistuttaa toisella, onko takin tai housunpersus valkeana karvatupoista, ennen kuin näyttäytyy julkisilla paikoilla!
   Olet kyllä aikoinaan saanut Onnin survottua kerran jos toisenkin, mutta mahtaisiko enää onnistua, kun et ole sitä viime ikoina "päässyt" treenaamaan...
   Mitä ihmettä on tapahtunut silmäkäsijalalle?

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!