JellyPages.com

tiistai 19. marraskuuta 2013

Puhtaus on puoli ruokaa...

Tässä on teille mustaa valkoisella! Sen nimi on Paula! Siis valkoisen, ei musta(valkoise)n. Musta(valkoise)n nimi on Onni! Mustasta valkoisella tulikin mieleen, että empiiriseen kokemukseen perustuen valkoinen matto ei toimi kissataloudessa. Siinä kun näkyvät järkyttävän hyvin niin oksennukset kuin kaksennuksetkin. Kaksennuksella en tarkoita pissiä, vaan sitä, mikä Ellu-neidiltä saattaa joskus tulla muuallekin kuin hiekkalaatikkoon! Niin niin, oma vika! Mutta kun minä halusin virkata olohuoneeseen valkoisen maton! Pesukone huutaa halllelujaa suunnilleen joka toinen kuukausi, kun minä sen sisuksiin tämän painavan maton survon. Toistaiseksi se on vielä valituksestaan huolimatta kestänyt, kun sen verran olen helpottanut, että ilman linkousta olen antanut peseskellä.
"Black is beautiful!"

Tässä on teille mallia varpaanvälien pesuun! Ei siinä mitään vettä eikä pesuainetta tarvita, vaan notkea vartalo, karhea kieli ja viimeisen päälle perusteellinen keskittyminen työhön! Eli noin 5 minsaa per varpaanväli. Ei ole kiireisen työtä tämä!


"Mitäs minä olinkaan tekemässä? Ai niin..."


Tässä teille mallia rentoutumiseen! Varpaanvälien pesu on niin kertakaikkisen uuvuttavaa hommaa, että pakko on välillä huilata!! Keinutuoli käy siihen tarkoitukseen oikein hyvin! Siis silloin, kun nojatuolit ovat henkilökunnan käytössä. Eikö niilläkään hiivatin ruokapihtareilla mitään talon töitä ole, kun joutavat noin kaikessa rauhassa velttoilemaan? 

Puhtaus on kyllä puoli ruokaa, muttei se vielä riitä. Onni haluaa sen toisenkin puolen...Mikäs kansainvälinen ruokateema se olikaan tällä viikolla Kynsilaukkaajien taloudessa...Espanjahan se taisi olla...joo.

Tässä teille mallia, miten henkilökunta palautetaan ruotuun:
"Hei tarjoilija! Nyt on maha nälästä jo pahasti kuopalla, katso vaikka! Tuopa minulle alkupalaksi ja vähän sassiin pari siivua Serranon kinkkua!  Pääruoaksi otan paellaa ja terveisiä kokille, että mieluummin possulla kuin kanilla. Jälkiruoaksi vielä kunnon annos Creme Catalana-paahtovanukasta! Juokse, hopi hopi! "

14 kommenttia:

 1. Tämähän on päivänselvä juttu. Siis että puhtaus on puoli ruokaa. Ja mitä puhtaampaa on, niin maistuu vielä paremmalta. Ja puhtaat valkeat eivät ole kauan aikaa puhtaita. Se on nähty meilläkin. Oksutkuorrutteet ja koristeet on koettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli lopputulema on että puhdasta pitää olla, mutta ei valkeaa :)

   Poista
 2. Oikeassa olette! Valkoinen on melko haastava väri ja sitä ei paljoakaan tule käytettyä.
  Erityisesti viimeinen kuva on supersuloinen ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat se valkoinen ainakin on haastanut oikein oksennustalkoisiin :)

   Poista
 3. Valkoinen ei kestäisi meillä puhtaana henkilökunnan takia, kissa on kyllä siisti. Ei vaivaa jalkasilsa kun puhdistaa varpaanvälitkin kunnolla. Meillä taidetaan nuo oksennukset hoitaa ulkona, sisällä sitä tapahtuu korkeintaan kerran vuodessa, mutta meillä on kirjavat matot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjavat matot täälläkin on onneksi enimmäkseen eikä valkoisia ole tarkoitus jatkossa lisää hankkia :)

   Poista
 4. Myötätuntoterkut valkoisen kangassohvan omistajalta. Arvatenkin strategiset valkoiset räsymatot ei ole siinä suinkaan sisustuksellisistä syistä..

  KIvoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotoverini, ymmärrän sisustuksellisen ratkaisusi täydellisesti :)

   Poista
 5. Voi Onnia ♥ Hienoa demonstraatiota henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisessa! Varpaat on tärkeää pitää puhtaana, koska tassujen pitää olla terveet ja kauniit!

  PS. Myöskään musta ei ole kissataloudessa hyvä väri, ainakaan sellaisissa materiaaleissa joihin kissankarva tarttuu (ja mihin ei tarttuisi). Mustia hyllyjä ei näe karvattomana koskaan ja mustat vaatteet... No ainakin selviää kaikille jo kaukaa että taloudessa on (hopeanvärinen) kissa, tietävät allergikot pysyä kauempana! Ja sitä paitsi onpahan extralämmin pusero, lisäähän ne karvat siihen ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut ! Ei ole mustakaan hyvä väri kissataloudessa. Vaatteitaan saa tosiaan joskus ihan hävetä, kun esim. jotkut housumateriaalit suorastaan imevät kissankarvaa! Vaan enpä valita, sillä kissat ovat ihania!

   Poista
  2. Kissankarvojen kanssa voi elää, kissatta ei ;)

   Poista
 6. oi tää oli ihanan hauska! Kissaa on todella rentouttavaa seurata kun se.. hm.. rentoutuu :)

  VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!