JellyPages.com

maanantai 4. marraskuuta 2013

Kissojen värilliset piilolasit?

Moni teistäkin on varmaan nauranut Koirien tekohampaat-mainokselle teeveessä. Kaikkea sitä nykytekniikalla pystytäänkin tekemään!

Kissoja salamalla kuvatessa näyttäytyvät kissojen silmät milloin minkäkin värisinä. Ihmisten punasilmäkuviahan voi korjata kuvankäsittelyohjelmalla, mutta eläinten salamasilmäkuvia ei. Vai onko jollakulla parempaa tietoa asiasta?

Noita kissojen salamasilmiä katsellessa aloin leikitellä ajatuksella kissojen värillisistä piilolaseista! Heh, koirien tekohampaat ja kissojen piilolasit! Aihetta piti ihan googlettaa ja mitäs sieltä löytyikään? Ernest-kissa, joka käyttää piilolaseja (ei sentään värillisiä)!!!


Miksi Ernestillä on piilolasit? Se selviää täältä.
Hyvää jatkoa vaan Ernestille!

Tässä meiltä muutama värivaihtoehtovinkki mahdollista tulevaa tuotekehittelyä varten (klikkaa kuva suuremmaksi, niin näkyy paremmin): 

Vasemmalla ylhäällä silmissä kirkas Hohto (värinä sitä on vaikea kuvailla) esim. Halloweeniin, naamiaisiin tai muuten vain yleiseen pelotteluun. 

Oikealla ylhäällä tumma Sininen, perusväri päivittäiseen käyttöön. 

Vasemmalla alhaalla Smaragdinvihreä, jolla jokainen kissa saa itselleen ihanat Minni-silmät

Oikealla alhaalla toisessa silmässä vaaleansininen ja toisessa vaaleanpunainen piilolasi. Sopivat lähinnä hassutteluun tai rohkeille oman tiensä kulkijoille. 
Minkäslaisia salamasilmiä teidän kuva-aarteistoistanne löytyy? Kaivakaahan kuvia framille! 

Niin ja tervetuloa Kynsilaukkaajien seuraan Pirkko (vanha tuttu), Sofia, Black Rose ja kaikki muutkin, joita en ole muistanut aiemmin mainita!

10 kommenttia:

 1. Kylläpäs siellä olikin kovat keskustelut Ernestin piilareita vastaan ja puolesta.
  No meillä kun en käsittele kuvia koskaan, niin on paljon ihan blogissakin vaikka minkälaisia silmiä, viimeksi Hottiksen (Blackien pennun) lautaset :D
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautaset, hih! Kyllähän se kuvankäsittely vähän työlästä kieltämättä on.

   Poista
 2. Voi Ernest parkaa, kovin on kohtalo kolhinut. Kissan silmän rakenne on hyvin erilainen kuin ihmisen, joten mietin miten normi piilolinnssit siihen sopivat. New Yorkissa näin kerran omistajan ulkoiluttavan koiraansa, jonka takaraajat olivat halvaantuneet, haukulla oli pyörillä kulkeva lavetti takapään alla, siis eräänlainen koirien pyörätuoli. Aika hurjalta se näytti, mutta koira vaikutti kulkutapaansa tottuneelta. En käytä koskaan salamaa kuvatessani, joten silmien korjailuakin on vähemmän. Sen sijaan voin pimeinä talvi-iltoina etsiä kissaa taskulampun kanssa, Neron silmistä heijastuva valo paljastaa heti lymyääkö se aitanparvessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin näin jossain teeveeohjelmassa semmoisen lavettikoiran!
   En osaa hyödyntää kamerani ominaisuuksia (jos niitä siinä yleensä onkaan!) tai olen muuten vain niin taitamaton kuvaaja, että hämärässä ilman salamaa otetut kuvat ovat aina ihan tärähtäneitä :)

   Poista
 3. "Kirkas hohto" olisi aikas mojova sävy silmiin ;)

  VastaaPoista
 4. Voi Ernestiä ♥ Toivottavasti itse ei joudu koskaan tilanteeseen , jossa pitää valita kissalle leikkaus tai piilarit ;)

  Minnin silmien väri kelpaisi tällekin tädille muuten !

  VastaaPoista
 5. Smaragdi-linsseistä voisi olla Minnillekin apua, ettei huonon valaistuksen vuoksi menisi niin paljon kuvia hukkaan. Ei kuitenkaan. Ei ne Ernest-rassullakaan taida olla kovin mukavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minnistä taitaa olla kyllä varsin edustavia kuvia enemmän kuin niitä hukkaan menneitä :)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!