JellyPages.com

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Berluscointia ja kavitaatiota!

Vertillä on ongelma! Siis toinenkin ongelma Onnin lisäksi! Nimittäin kissamaailmassakin ulkonäköpaineet ovat tänä päivänä kovat ja imagon kannalta jokaiselle itseään kunnioittavalle kollille on tärkeää näyttää hyvältä!  Vertti ei omasta mielestään nyt näytä, vaan kuvaa ongelmaansa näin:

"Kattokaa nyt tarkkaan! Mun posket roikkuu, eikö roikukin? Roikkuu ne! Apua!" 
Ikää on vasta 9 vuotta, ruokavalio on terveellinen, alkoholia ei nautita eikä tupakkaa polteta ja henkilökunnan elvyttävästä kasvohieronnastakin nautitaan päivittäin, joten lieneekö kysymys vain huonoista geeneistä vai onko tämä sen Onnin aiheuttaman stressin seurausta? Onko tässä enää muuta vaihtoehtoa kuin berluscointi? Vertti on kääntynyt asiassa tutun plastiikkakirurgin puoleen ja keskustelutuokio meni suunnilleen näin:

"Tässä plastiikkakirurgi Papa "Lipsuveitsi" Puoskarsson visioi kasvojeni toisella puoliskolla, miltä näyttäisin berluscoinnin jälkeen! Silmä tosin olisi (ainakin toivottavasti) auki operaation jälkeenkin!

"Tuosta leuan alta lähtisi myös jonkun verran ylimääräistä rasvaa  pois!",  suunnittelee plastiikkakirurgi Puoskarsson .
Vertti ei kuitenkaan syystä tai toisesta kirurgin taidoista vakuuttunut eikä ainakaan näillä näkymin Puoskarssonin käsiin aio hetimiten antautua, vaan jättää asian toistaiseksi hautumaan...hyvä niin.

Onnilla taas on aluillaan kadonneen vyötärön metsästys, koska valjaat ovat jo alkaneet huudella mahan ympärille ylimääräistä reikää! (Siis valjaisiin, ei Onnin mahaan!) Onni onkiin päättänyt lopullisesti terveellistää ruokavalionsa ja ainakin  vielä näin toisena dieettipäivänä raejuusto maistuu edelleen.

"Raejuustodieetti on minun makuuni!"

Syöntien välillä pitää käydä toiveikkaasti kokeilemassa, joko tuuletusikkunasta mahtuu menemään aukon kohdalla hiljentämättä ulos. Siinäkin kun on pitänyt viime aikoina vähän sovitella itseään, ettei tule mustelmia kylkiin. Tai kai niitä on jo tullutkin, mutta mustassa eivät näy mustelmat!

"Kohta minä olen niin hoikka, että sujahdan vaan tämän minkkiverkon läpi vapauteen, jee!"

Aina on otettava kuitenkin huomioon myös epäonnistumisen mahdollisuus. Painetaan vaan leuka alas rintaan ja käydään kohti uusia pettymyksiä. Vai onko muitakin vaihtoehtoja? Annetaankohan kissoille kavitaatiohoitoa? Ainakin"Tuksu" Tukiainen aikoi sillä laihtua, miten lie sitten onnistunut? Ruokapalkalla työskentelevä henkilökunta ei kuitenkaan missään tapauksessa kykene kavitaatiohoitoa maksamaan, vaan suosittelee Onnille sen sijaan edullisempaa vaihtoehtoa eli kuonokoppaa...

Niin perinteiset rasvaimut kuin uudemmat kavitaatiohoidotkin ovat tosiaan kalliita eikä kuonokoppakaan oikein houkuttele, joten lopulta Onni on päätynyt yrittämään ihan sillä perinteisellä ruokavaliomuutoksella. Turkkikoon pienenemistä numerolla tai kahdella odotellessa Onni kuluttaa kaloreita myös ulkoilemalla reippaasti. Pihapiiriinkin tunkeutuu kuitenkin aina silloin tällöin uteliaita ulkopuolisia, joiden katseilta Onni suojautuu varsin omaperäiseen tapaan:
"Pistän pääni pensaaseen ja olen siellä ihan incognito! Jos joku sattuu kysymään, kuka siellä pensaassa on, niin vastaan, että olen vaan yksi näillä leveysasteilla varsin harvinainen endeeminen  mangusti ja olen nyt vahtivuorossa."
P.S. Henkilökunta täällä ei millään lakkaa  hämmästelemästä, miten monta sivistyssanaa se osaakaan...ainakin kaksi...onkohan berluscointi sivistyssana?...

14 kommenttia:

 1. Johan on! Toisaalta kyllähän kaikenlaisia vaihtoehtoja tulee harkita. Eikö? Minä kyllä en edes tiedä mitä kavitaatio tarkoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivistän sinua kertomalla kavitaation olevan ultraäänellä tehtävää rasvaimua! :)

   Poista
 2. Mullekin kavitaatio on ainakin ennestään tuntematon sana. ;)

  Pään piilottaminen on tehokas keino, kun ei halua tulla tunnistetuksi - Kollokin käyttää sitä keinoa. :D

  Vertti näyttää nauttivan Puoskarssonin käsittelystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaistu sinäkin kavitaation suhteen katsomalla vastaukseni Mamma N:lle! :)

   Poista
 3. Tämäpä oli ajankohtainen postaus. Kesäksi ei kyllä enää ehdi saamaan itseään kuntoon, mutta seuraavaksi kesäksi sitten!

  Kavitaatiolla niitä senttejä kuulemma lähtee. Niin vyötäröltä kuin rahapussistakin:D Parempi vain tyytyä siihen perussettiin: Syö vähemmän, liiku enemmän.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Onnikin tietää, että se perussetti on ainoa oikea vastaus, mutta aina sitä vaan haluaisi löytää jonkun "helpomman" konstin :)

   Poista
 4. Ei ne niin pahasti roiku :) Onneksi Vertillä on turkki, ei ainakaan rypyt näy :) Karvattomista kissoista olen huomannut, että turkin alla olevalla kissalla on melkoiset ilmejuonteet.
  Tiedän täydellisen ja ilmaisen laihdutusreseptin, mutta harjoitus on osoittautunut monille ylipääsemättömän vaikeaksi. Salaisuus piilee siinä, ettei syö enempää kaloreita kuin kuluttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava laihdutusresepti tosiaan, mutta "vippaskonstit" aina houkuttavat kokeilemaan! :)

   Poista
 5. Hihii :D Aamos voisi tulla teiän plastiikkatohtoorille pieneen rasvaimuun, pääsis samalla kesäkuntoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Aamos! Täällä Puoskarsson jo hioo lipsuveistään! :)

   Poista
 6. Hih, hauska postaus :) Robertilla on alavatsalla "rahapussi" tai jokin muu pehmuste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan Robertkin Puoskarssonin käsittelyyn! Kirurgimme vapauttaa Robertin "rahapussistaan" mielellään! :)

   Poista
 7. Juu, tarkkaan kun katsoo niin roikkuu se, oikee silmä nimittäin, heheh, ei vaiskaan... -myrtti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan vain, Myrttiseni, kun tulet itsekin miehen ikään...:)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!