JellyPages.com

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sängynvaltaajat

Sateet ovat pitäneet Kynsilaukkaajat viime päivinä aika tiiviisti sisätiloissa. Välillä tuntuu ainakin Verttiä vaivaavan selvästi tekemisen puute ja se aiheuttaa yhteiseen hengitysilmaamme ylimääräistä karvojen pölinää. Vaikka onkin yleisessä tiedossa, että Vertti on oikea herrasmies, on tämä  herrasmies äskettäin todistettavasti nähty ei pelkästään Onnin, vaan jopa Ellunkin takaa-ajopuuhissa, hyi hyi! Huono kesäsää turhauttaa näköjään eläimiä siinä missä ihmisiäkin.
Tässähän minä istun ihan kiltisti


Samaan sänkyyn Ellu kuitenkin vielä Vertin kanssa uskaltautuu. Juhannukseksi tuuletin tuonkin sängyn petivaatteet ja vaihdoin lakanat, mutta ennen kuin sain päiväpeiton päällysteeksi, vilahtivat nämä kaksi jo sängylle. Siitä asti siinä onkin päivystänyt koko ajan ainakin jompikumpi, joten päiväpeitto on edelleen laittamatta. Tämän ymmärtää vain toinen kissataloudessa asuva.

Ei tähän tarvita mitään päiväpeittoa


Onni ei sentään enää samalle sängylle ahtaudu, vaan nautiskelee toisessa huoneessa privaatilla prinsessamaisen ylellisellä lampaantaljallaan. Hyvä siinä on Onnin mahansa vieressä köllötellä. Lampaantalja on perua niiltä ajoilta, kun tytärtä työnneltiin rattaissa ja talja toimi kylmillä ilmoilla lämmikkeenä. Olkoon nyt sitten uusiokäytössä Onnin ilona.

Tämä on minun minun minun...


Kyllä tässä jo Kynsilaukkaajien kanssa kovasti odotellaan sen oikean kesän tuloa. Tiedä sitten, tuleeko sitä lainkaan. Siirryttiinkö tänä vuonna kenties suoraan keväästä syyssateisiin? Who'll stop the rain (by muinainen CCR)? Niin...ja eikö muuten itikkakantaa pitäisi jo kansan yleisen viihtyvyyden kannalta harventaa lakisääteisesti? Harvennetaanhan hirvi- ja susikantaakin...häh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!