JellyPages.com

lauantai 12. marraskuuta 2011

Selviytyjien vinkkejä

Isäntäväkemme on ilmaissut poikkeuksellisen voimakkaan vastalauseensa henkilökunnan viimeaikaista ruokapolitiikkaa kohtaan. Tarkoittaa sitä, että ruokakuppeihin ei kosketa ennen kuin nälkä kasvaa todella suureksi. Esitettyjen syytösten mukaan tarjottu ruoka ei ole täyttänyt isäntäväen kulinaristisia odotuksia,  koska gourmet-osuutta on puhtaasti hintasyistä vähennetty. Ruokapolitiikkaan ei kuitenkaan ole mainituista taloussyistä tulossa muutoksia lähiaikoina, joten isäntäväki on joutunut oppimaan elämään asian kanssa.Nyt nämä kissamaailman todelliset selviytyjät haluavatkin ensijärkytyksestään toivuttuaan antaa muutaman hyvän ilmaisen vinkin mahdollisille kohtalotovereilleen.

Vinkki 1:

Sulaudu huomaamattomasti kissanruokapakkausten kanssa samaan hyllyyn kylmähuoneen eteiseen. Tämä herra onnistuikin sulautumisessaan kerran niin hyvin, että hänet suljettiin vahingossa sinne oven taakse koko yöksi. Plussaa tietysti se, että on koko yö aikaa yrittää repiä ne harvat mieleiset ruokapakkaukset auki.
P.S. Verttii kai yrittää tässä kertoa, että: "On niin nälkä, että näköä haittaa!"
Vinkki 2:


Jos ei heti aamusta tule kunnon ruokaa kuppiin, niin voit aina aloittaa päiväsi kevyesti Papan mustikkasmoothiella. Sillä se Papakin puolille päivin pärjää.

Vinkki 3:

Ovea raapimalla ei jääkaappi kylläkään aukene, mutta toisaalta mama ei kestä tätä raaputusta ja oven puskemista kauaa katsella, vaan ennemmin tai myöhemmin avaa tuon oven ja antaa sieltä KINKKUA!!!Vinkki 4:


Välipalatkin ovat tärkeitä. Varsinkin juhlapäivien alla niin kuin nytkin isänpäivän aattona kannatti pyöriä Papan kintereillä. mama oli tehnyt isänpäiväkakkuun jugurtti-mustikka-kermatäytettä aivan liikaa ja kun mama tuuppasi ylimääräkipon Papan käteen, oli meikätytön pää niinä aikoina herkkupöntössä. Kylläpäs se maistui...niin ja ne mustikathan ovat kuulemma terveellisiäkin.Että kyllä noilla henkilökunnan eväilläkin jotenkin pärjäilee...

2 kommenttia:

  1. Voi että! Kyllä taas nauratti! Jännä juttu tuokin että Melkein Joka Kuvassa on justiinsa Onniina mallina... Mitenköhän tässä taas näin pääsi käymään...? ;)

    P.S. Hieno (uusi?) tausta on lokilla!

    VastaaPoista
  2. Tausta on tosiaan uudehko ja mielestäni "lokin" aiheeseen hyvin sopiva. Niin, se Onni kun on semmoinen kuin on...Sananlaskua mukaellen: "Onni yksillä, syksy kaikilla!"

    VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!