JellyPages.com

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Onnin epäonnistunut salamatkustusyritys

Isäntäväen Vertti-herralla on ikioma kissanpeti, johon muu isäntäväki ei jostakin syystä koskaan edes yritä (ei edes Onni!!!). Peti on siis Vertille yksi rakkaimmista paikoista kotona. Meistä ihmisistä kyllä näyttää, että se olisi liian pieni, mutta siitä päätellen, miten paljon Vertti siinä aikaansa viettää, näin ei kuitenkaan ole. Joskus on kuitenkin yhdellä vilkaisulla hieman vaikea hahmottaa, miten päin hän siinä milloinkin on. Siihen oikein asettautuminen onkin todellinen taitolaji, jossa Vertti päivittäisen noin 8 tunnin harjoittelun ansiosta on ihan pro! Onnistuisiko sinulta?


 Onni-neiti valmistautuu hyvissä ajoin alkavaan työviikkoon, ei siis omaansa, koska hän työskentelee (lue: syö ja nukkuu) kotona, vaan Papan sellaiseen. Onni haluaa päiväksi Papan mukaan toimistolle, joten hän asettautuu jo hyvissä ajoin sunnuntaina Papan työreppuun ajatuksenaan päästä jäniksenä (hah, kissa jäniksenä) Papan mukaan. Mutta voi voi! Nyt oli todella Onni onnettomuudessa, kun Papa sattumalta huomasi yrityksen. Vaikka Onni kovasti yritti sulautua repun kanssa samanvärisenä pelkäksi repuksi, ei se ainakaan vielä tällä kertaa onnistunut. Olisikohan kannattanut yrittää pitää (kiilu)silmät kiinni?
 

Miksikö Onni sitten sitten sinne Papan toimistolle haluaa? No, Onnihan on kuullut Papan sanovan lähtevänsä toimistolle Onnille kinkkurahoja hankkimaan. Ehkä Onni on ymmärtänyt lausahduksen väärin ja luulee, että sieltä työpaikalta saa sitä kinkkuakin! Niin tai näin, mutta ainakin yksi tärkeä syy on se, että Onni haluaa Papan parin iltatunnin sijasta koko päiväksi omaksi rakkaaksi kissankannattelualusekseen, mamasta kun ei siihen ole, kun sillä on aina joku käsityö sylissään, pah!. Kai se Papa siellä toimistolla pystyy niitä töitään tekemään kissa sylissäänkin, täh?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!