JellyPages.com

sunnuntai 7. elokuuta 2011

The nightmare is back!

Tässä päivänä muutamana valjaissaoleva Vertti-herra nappasi jostakin (tyhjästä?) hiiren. Papa ei ehtinyt edes silmiään räpäyttää, kun hiiri oli jo Vertin kynsissä. Onneksi tällä kertaa hiiri pääsi Papan suosiollisella avustuksella pakenemaan.


The nightmare is back! Kummitus nähty jälleeen! Tällä kertaa ihan sisätiloissa olohuoneessa. Onneksi kummitus ei ole ainakaan toistaiseksi osoittanut minkäänlaista vihamielisyyttä meitä kohtaan...Onni-neiti on löytänyt uuden nukkumapaikan. Se on jo vuosia sitten ostettu ihan siihen tarkoitukseen ja mm. kynsien teroitukseen tarkoitettu "kissatalo", jossa on kaksi erillistä nukkumapaikkaa. Tähän asti se ei ole kelvannut kenellekään, mutta nyt Onni sitten vihdoin "löysi" sen. Päänalusena näyttää olevan valkoharmaa hiirulainen ja oranssi kissanminttutyyny.


Ellu-neiti seuraa Vertti-herran edesottamuksia pihalla Villa Verttilästä käsin. Vertti-herran omenajalkapalloilu näytti kiinnostavan kovin.

Peliväline on hallussa. Eihän ollut paitsio? Ei. Sitten vaan kohti maalia ja verkko tötterölle...Mitä? Ettei muka peliväline täytä EU-standardeja? Niuhotusta, sanon minä...

Onni-neiti pensashanhikkipuskaan piiloutuneena. Ei kai vaan Onnikin taas jahtaa niitä hiiriparkoja, joita silloin tällöin näköjään erehtyy valjaskissankin käpälän ulottuville. Onnia eivät borrelioosit ja punkit pelota, vaan se  saattaa viettää puskissa pitkiäkin aikoja toisin kuin Vertti-herra, joka herraskaisena kiertää kaikki "punkkipuskat" kaukaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!