JellyPages.com

tiistai 30. elokuuta 2011

Henkilökunta on palannut lomalta!

Lomittajat on vapautettu tehtävistään ja vakinaiset ovat taas puikoissa. Reissussa isäntäväen kaipuuta helpotti nettikamera, joka oli sijoitettu siihen makuuhuoneeseen, jossa isäntäväki useimmiten nukkuu. Aamulla herättyämme avasimme ensimmäiseksi nettiyhteyden kameraan nähdäksemme, onko ketään isäntäväestä näkösällä. Joskus oli, joskus ei.


Tyytyväiseltä vaikutti isäntäväki palattuamme. Tässä Vertti antaa näytteen siitä, miten lattialla kieriskely voi olla mukavaa. Vertti toimii talvisin myös olohuoneen kissalämpömittarina eli mitä enemmän kissa aukeaa mahastaan ulospäin, sitä lämpimämpää on. Vaikuttaisi, että näin elokuussa takkaa ei vielä tarvitse lämmittää. Tosin ei ole vielä lämmityspuitakaan hankittuna.
 
 Eipä ole Onnikaan päässyt laihtumaan henkilökunnan poissaollessa. Ahmatti oli kuulemma tavoilleen uskollisena aina ensimmäisenä ruokakupilla. Ilmeisesti juuri Onni oli ylensyönnin seurauksena jälkimmäisen lomittajan iloksi oksentanut matolle. Kumma juttu, että aina niin tapahtuu silloin, kun me vakinaiset olemme poissa!
Kiitokset vielä lomittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!