JellyPages.com

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ellu-neiti täytti 11 vee!

Onnia aina niin julmetusti harmittaa, kun on Vertin ulkoiluvuoro. Tässä neiti seuraa Villa Verttilästä käsin Vertin tutkimusmatkaa pihamaalla. Kuten kuvasta voi päätellä, myös harmistuksen ääni kantautuu hyvinkin kauas naapurustoon. On siinä pienellä kissalla iso ääni; oikea kissojen Maria Callas!


Vertti-herrakin seuraa Onni-neidin ulkoilua huvilastaan, mutta aivan eri elkein kuin Onni. Sivistynyt hieno herra ei päästä suustaan vahingossakaan äännähdystäkään, vaan malttaa odottaa arvokkaasti hiljaa omaa vuoroaan. Vain tuo anova katse paljastaa, että mielellään Verttikin jo Onnin sijasta narun päässä nurmikolla astelisi. Kyllä tällä herralla on kuninkaallinen arvokkuus geeneissä!
 

Ellu-neidin synttäritkin (14.7.) tuli juhlittua ihan vain isäntäväen ja henkilökunnan kesken. Isäntäväki sai ylimääräiset raksut ja gurmeepurkkiruokaa ja vaikutti tarjouksiin ihan tyytyväiseltä.  Ellu vain ei suostunut synttärikuvassa poseeraamaan, vaan vaikuttaa tässä suorastaan vähän myrtsiltä. Toisaalta ymmärtäähän sen, kun paparazzeilta ei saa hetken rauhaa...
 

Isäntäväelle on muuten tilattu jo hoitaja henkilökunnan Kreetan matkan ajaksi viikoksi elokuun lopussa : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!