JellyPages.com

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sisäkissojen ulkoelämää


Olipa taas yksi hellepäivä ja niistähän isäntäväki tunnetusti tykkää. Ellu-neiti lekotteli taas rakkaalla kulmahyllyllään ja jaksoi välillä raottaa vähän toista silmää seuratakseen, onko mitään mielenkiintoista tekeillä ympäristössä. Onnikaan ei pyrkinyt viereen koko päivänä, joten arvosana tälle hellepäivälle oli Ellun olemuksesta päätellen  varmaan täysi kymppi. Kokonainen päivä lämpimässä auringonpaisteessa kulmahyllyllä Villa Verttilässä... täydellistä!

Vertti-herra ulkoilulla takapihalla Papan kanssa. Sireenin lehdet ne vasta makeilta maistuvat Vertin suussa, nam. Isäntäväellä on kummallinen tapa puhdistaa elimistöään syömallä ruohoa ja lehtiä ja oksentamalla ne kohta pois kera muun syödyn ruoan. Tarpeeksi kauan kun jaksaa ulkona pahoinvointia pidätellä, niin Maman matoillehan ne sitten lopulta oksennetaan...
Onni-neiti on pehmeällä nurmikolla niin onnesta soikeana, että häntäkin on kiertynyt rullalle toisen takajalan ympärille. Nurmikkoa kun ei myötäänsä leikkurilla ajele, niin on isäntäväelläkin hauskempaa. Pitkää ruohoa kun on helpompi syödä ja sieltä löytää enemmän öttiäisiä (joko syötäväksi tai jahdattavaksi) kuin lyhyestä. Selittääpi tässä laiska henkilökunta :)


2 kommenttia:

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!