JellyPages.com

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Aitiopaikalla

Onnilla on asiaa:

Henkilökunta vaati minua palaamaan vielä edelliseen postaukseen, koska halusi välttämättä näyttää teille yhden kuvan. Kuvasta näette, miltä minun häntäni näytti, kun ryntäsin etsimään naukuvaa taijin harrastajaa tietsikan näytön takaa!


Ulkoiltu on edelleen melkein joka päivä ja tirppa-TV:n lähetyksiäkin olen päässyt katsomaan ihan livenä paikan päältä.

Näitä talitinttejä siellä enimmäkseen on ollut esiintymässä, mutta on siellä välillä puluja ja harakoitakin. Henkilökunta bongasi yhtenä päivänä siellä jopa harvinaisen nokkavarpusen! Minä niitä lajittele sen kummemmin, paisti kuin paisti!

Pitemmän päälle alkaa tuntua aika tyhmältä olla valjaissa muka vaanimassa noita siivekkäitä... Annan henkilökunnalle merkin, että voimme poistua paikalta.Vielä viimeinen vilkaisu lintulaudalle päin ja kiireesti sisälle ja ruokakupille, sillä nälkähän noita paisteja katsellessa tulee.


Ellun kuulumiset ovat edelleen samat, nukkumapaikka vain aina vaihtuu sen mukaan, minne aurinko milloinkin paistaa.

P.S. Isoa harmaata ei ole viime aikoina näkynyt! Onneksi!

10 kommenttia:

 1. Ellu kyllä näyttää hyvin sympaattiselta. Luin tuolta esittelyistä, että se reppana on kovia kokenut elämässään :( Mutta eihän sitä vanhemmat leidit paljon muuta tarvitsekaan kuin ruokaa, hyvän vuoteen ja hiekkalaatikon, noin toiminnallisina asioina.

  Onnin häntä on kyllä paksu, eikä ihme. Meilläkin meinasi sohvanvaltaajat hätääntyä taijin harrastajan äänistä, mutta ehdin kuin ehdinkin vaientaa äänen ensin.

  Mukavaa viikkoa ja paljon tipu-tv-lähetyksiä teille! Meillä on varpusia ja talitinttejä. Sinitiaisia ei enää näin keväällä ole, talvella on niitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellulla on tosiaan ollut aika kurjat ensimmäiset elinvuodet, mutta meillähän se on nyt asustellut jo 11 vuotta ymmärtääkseni aika tyytyväisenä oloonsa.

   Mukavaa loppuviikkoa tipu-tv:n äärellä teillekin! :)

   Poista
 2. Lintuharrastus on mielenkiintoista, nyt tulee kaiken aikaa uusia lajeja, ole tarkkana, Onni. Ellulle rattoisia kissanpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niistä lajeista niin perusta! Pääasia, että niitä paisteja tulee mahdollisimman paljon! :)

   -Onni-

   Poista
 3. Vai nokkavarpunen? Onkohan siinä suuri makuero verrattuna tavalliseen varpuseen kyselee Myrsky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, kun en ole koskaan päässyt maistamaan, mutta ainakin siinä on syötävää enemmän, koska se on tosi kookas varpuseksi! :)
   -Onni-

   Poista
 4. Hei sullahan on ollu vähän samanlaista menoo ku mulla! Oon meinaan kattelu ikkunasta siivekkäitä ja ihmetellyt outoja maukumisääni, joiden lähdettä en oo löytäny. Mami sano, että se ääni tuli siitä superkoneesta ja et se oli mun, mutta enpä tiiä. -Devi-

  VastaaPoista
 5. Voi kai sitä joskus innoissaan ihan huomaamattaan vähän naukuakin! Ehkä Mami on ihan oikeassa! :)
  -Onni-

  VastaaPoista
 6. Livekeikat on vaan niin parhaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun joskus pääsisi itsekin stagelle :)
   -Onni-

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!