JellyPages.com

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Onnilla aina mielessä

Onnilla on taas ongelmia (ali/yli)ravitsemuksen kanssa. Onni kun on odottanut jo hyvän tovin ruokapöydässä, mutta ruokaa vaan ei tule tarjolle. Mikä on? Onko henkilökunta karannut jo ennenaikaiselle lomalle? Ei, ei ole, mutta koska Papa ei ole kotona ja mama on paha akka, ei Onni saa nyt ruokaa. mama on sitä mieltä, että Onnikin voisi välillä keskittyä syömisen sijasta vaikkapa uudelleen jumppaohjelmaansa.

"Syön nälissäni kohta tämän vasemman tassuni, koska olen oikeatassuinen ja siksi vasen on joutavampi, vaan olisi se vasenkin silti tuikitarpeellinen!"
Sitten saapuu Onnille pelastus, sillä Papa on tullut kotiin. Varsinaisen ruoan Papa nauttii vielä itsekseen vältellen katsekontaktia Onnin kanssa, mutta lopulta antaa taas periksi tyttöystävänsä anovan katseen edessä ja vaikka Onni jäikin vaille pääruokaa, niin hyvältä näyttää maistuvan molempien suussa jälkiruokajäätelö vattuhillon kera.

"Lusikoikoon Papa tuolta pohjalta, niin minä nuolen nämä reunat!"

6 kommenttia:

 1. Onnilla ja Papalla on tarkka yhteistyösopimus. :)

  VastaaPoista
 2. Jos treenaa säännöllisesti, saa silloin tällöin herkutellakin. Mutta voi kuinka nuo miehet antavatkin helposti kissan edessä periksi... Jos on yhtenäinen linja sovittu, niin siitä ei pitäisi kummankaan lipsua vaikka kuinka kissa kiehnäisi ja tapittaisi ja moukuisi:D

  VastaaPoista
 3. Vasta pääsin tänne vastavierailulle ja vau, mikä näky kohtasi. Hieno taustakuva, miten upea onkaan kissan silmän rakenne. Se on tuo ikuinen nälkäkuoleman uhka aina lemmikeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan ja kiitokset blogipohjakehuista, Cheri!

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!