JellyPages.com

perjantai 25. tammikuuta 2013

Feliwaystäkö apu Vertille?

Valitettavasti Kynsilaukkaajien keskinäinen valtataistelu vain jatkuu, mutta kolmikon ainoa, joka siitä selvästi kärsii, on Vertti. Stressi saa poikaraukan käyttäytymään kovin levottomasti, kävelemään ympäriinsä päämäärättömästi ja varsinkin naukumaan enemmän ja kovaäänisemmin kuin laki sallii. Niinpä taloudessa otettiinkin nyt kokeiluun Feliway feromonihaihdutin! Aiemmin kokeillusta Calmex Catista ei ollut Vertin oireiluun apua. Pieni ongelma tässä on vain se, että haihduttimen pitäisi olla huoneessa, jossa kissa/kissat eniten oleilevat, mutta  Vertti on niin levoton, ettei malta olla missään huoneessa kovin kauaa. Toistaiseksi haihdutin on kuitenkin sijoitettu Aan huoneeseen. Kovasti olemme yrittäneet potilasta patistella unilleen tuohon "hoitohuoneeseen", mutta niin kuin me kaikki kissaihmiset tiedämme, kissa tekee juuri niin kuin itse haluaa! (Eli siis ei halua hoitohuoneeseen, jos sinne patistellaan!)

Omaehtoisesti hoitohuoneeseen feromonihoitoon hakeutunut potilas
Ennen niin sopuisat  suhteellisen hyvin keskenään toimeentulleet Kynsilaukkaajat nahistelevat nykyään vähän väliä.Tosin Ellu ei osallistu muuten kuin takaa-ajetun roolissa. Kehtaavatkin ryökäleet vanhaa neitiä kiusata, hyi!

Onni tässä olevinaan muka alistuu Vertin edessä, mutta se on vain feikkiä. Onnilla on kyllä tämä peli hallussa!Että tämmöstä tällä kertaa...

6 kommenttia:

 1. Auts! Vaikuttaa siltä että Onnin halaus saattaa tehdä hieman kipeää... Totisesti toivomme että haihduttumista löytyisi apu.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti haihdutin auttaa!

  Kissojen keskinäiset välit osaavat joskus olla kimurantteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittavan kimurantteja ovat ainakin täällä tällä hetkellä :/

   Poista
 3. Hei, olit käynyt laittamassa kommenttia meidän blogiin niin tulin pudottamaan vastauksen myös tänne.

  Kyllä meillä varmasti oli apua Feliwaysta, sillä viimeksi muutto ei sujunut laisinkaan yhtä mallikkaasti kuin tällä kerralla. Sen puolesta puhuu myös se että Heronin huutopaniikki muuton yhteydessä lakkasi heti, kun pääsi uuden asunnon Feliway huuruihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Täällä ei ole vielä vaikutus näkynyt, mutta toiveikkaita ollaan :)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!