JellyPages.com

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Parasta Joulua kaikille!Kynsilaukkaajat henkilökuntineen vahvistettuna vielä henkilökunnan luokse joulun viettoon saapuneella muinaisella Putouksen sketsihahmolla Kete Rahkosella  Aalla (= tyttärellä) toivottavat kaikille hyvääkin parempaa eli parasta joulua! (Oli niin samaa näköä Rahkos-Keten kanssa!) Syödään taas luvan perästä liikaa jouluruokia, koska uutisissakin sanottiin, että joulun vanhin perinne on runsas syöminen!
Pssssst! Tästä ei kyllä hiiskuta sanaakaan Aalle, jonka alaleuka restauroitiin keskiviikkona uuteen kuosiin pahan purentavirheen takia ja jonka hampaat on sidottu kiinni toisiinsa kumilenkeillä niin, ettei suusta mene toistaiseksi alas kuin nestemäistä tavaraa. Ehkäpä henkilökunta on lojaali potilasta kohtaan eli  paastoaa päivät ja syö yöllä salaa, kun A nukkuu. Aamupäivän riisipuuro vielä voidaan syödä porukalla, kun laimennetaan potilaalle tehosekoittimessa puuro velliksi, mutta manteli ei hampaiden välistä mahdu, joten mantelimahdollisuudet ovat  mamalle ja Papalle 60 - 40, mama kun puuron keittää ja toivottavasti muistaa, mihin kohtaan mantelin viimeksi kapustalla kiepsautti (kiäh, kiäh!)

Entäpä Kynsilaukkaajien joulu:

Ellu: Kylläpä taas niin ramasee! Otan vielä pienet tirsat ja syön sitten toisessa kattauksessa!

Vertti: Syökää vaan te naiset ensin! Minä katon ensin nauhalta uudestaan "Tartu mikkiin" ja vedän duettona Aholan Jarkon kanssa parit jouluhevit!

Onni: Minä jo söin! Missäs kaikki muut ovat? Minä siitä toisesta kattauksesta...että jos siihen vielä mahtuu, niin voisin minäkin vielä jotain ihan pientä ottaa...?


"Ja niin joulu..."


"...joutui jo taas...


"...Pohjolaaaaaaaaaaaan..."

6 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua teidän kuorolle!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää joulua kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja terveisiä sinne pohjoiseen! Parempi pakkasjoulu kuin musta joulu, joten keikkukoon pakkanen meidän puolestamme -20 asteessa. Me pysyttelemme sisällä lämpimän takan läheisyydessä :)

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!