JellyPages.com

tiistai 18. syyskuuta 2012

Lopultakin syksyistä ulkoilua!


Eivätpä ole Kynsilaukkaajat päässeetkään pitkään aikaan ulkoilemaan, kun henkilökunnalla on ollut muita kiireitä tai sitten on satanut vettä. Nyt koitti vihdoin kiireetön ja sateeton päivä ja Onni ja Vertti pääsivät käymään ulkona. Ensimmäisenä valjastettavaksi syöksyi tietysti Onni ja Vertti jäi odottamaan vuoroaan. Onnia kiinnostivat nämä hänelle niin rakkaat ruoka-asiat eli siis ensimmäisenä tarkistamaan perunapenkin tilanne. Nii-in, omista perunoista on jo puolet syöty! Eihän Onni niistä pelkistä perunoista, mutta kun päälle sipaisee vähän voita, niin avot, kylläpä kelpaa Onnillekin!Vertti seuraa silmä tarkkana Onnin jokaista liikettä Villa Verttilästä käsin ja odottaa malttamattomana omaa vuoroaan. Naama on kuitenkin vielä ihan peruslukemilla.Tässä ei ole naama enää ollenkaan peruslukemilla.Tämän (haukotuksen?) voi tulkita jokainen ihan itse haluamallaan tavalla.

Vihdoin pääsee Verttikin ulos ja lempiharrastuksensa omenapallon pariin. Tässä yritetään saada omena putoamaan puun alle viritetyn rastasverkon läpi. Ei tullut tarpeeksi isoa reikää ainakaan näin ensi kynsimällä.


Onneksi löytyi toinen omena aivan vapaana nurmikolta. Pelikenttää riittää eikä muita pallon tavoittelijoita ole, jes! Tähän leikkiin ei Vertti kyllästy koskaan.


Pitempäänkin olisi Vertti jaksanut, mutta henkilökunnan piti joutua jo ilta-askareilleen. Omenapallon pariin palattaneen vielä ainakin muutaman kerran tämän syksyn aikana ennen lumien tuloa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!