JellyPages.com

maanantai 17. lokakuuta 2011

Kenkäfriikki kaipaa kyläilijöitä

Onni-neiti on hyvin kiinnostunut muodista niin kuin nyt nuoriso yleensä on. Tällä kertaa Onni pukeutui (Papan avustuksella) trendikkäästi isoäidinneliöistä virkattuun peittoon. Kyllähän toki Onnikin ymmärtää, että talven tullen on syytä vaihtaa kesäinen sifonkiverho jo johonkin lämmittävämpään materiaaliin.


Vertti-herra on todellinen esteetikko. Tässä ihaillaan Dr Ruppel-kärhön kaunista kukkaa lähietäisyydeltä, ihan ruokapöydältä käsin. Tällä kertaa kukka ei kuitenkaan ollut Vertin mielestä ihan syötävän suloinen, joten se sai kukkia kukkimisensa rauhassa.
Verttihän on muuten myös kenkäfriikki. Varsinkin kyläilevien vieraiden kengät ovat Vertin erityisessä suosiossa ja saaneetkin Vertiltä usein varsin koiramaisen käsittelyn. Kyläilijöiden puutteessa Vertti joutuu kuitenkin välillä tyytymään henkilökunnan sattuneesta syystä jo melkoisen kärsineen oloisiin jalkineisiin.


Ellu-neidin huvitukset ovatkin sitten tässä. Unta, unta, autuasta unta.Välillä on pakko käydä syömässä jotakin vatsansa täytteeksi ja sitten taas nukkumaan. Mitäpäs sitä muuta ikääntynyt kissaneito tarvitseekaan kuin ruokaa ja lepoa. Vaihtelua lepohetkiin saa vaihtamalla nukkumapaikkaa. Tällä kertaa paikaksi on valikoitunut Papan "työtuoli", joten Papa siirsi varovasti Ellu-neidin tuoleineen sivummalle ja haki itselleen tietsikan eteen toisen tuolin. Eihän isäntäväen unia sovi häiritä...

2 kommenttia:

  1. Minä tuun perjantaina! Toivottavasti minun kengät kelepaa Mr. Kenkäfriikille! ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun tulet! Sinun kengät kyllä kelepaa ihan varmasti...

    VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!