JellyPages.com

maanantai 10. lokakuuta 2011

Kadoksissa ollut Rocco-hiiri löytynyt!

Onni-neidin rakas Rocco-hiiri siis löytyi lopulta paremman siivouksen yhteydessä kenkiensäilytyslaatikon alta. Rocco kun aina pääsee karkaamaan Onnilta mitä ahtaimpiin kolosiin ja sen jälkeen se onkin kadoksissa pitkiäkin aikoja. Onnin toinen lemmikkihiiri, herra Hakkarainen, on sen sijaan edelleen kadoksissa. Saas nähdä, mistä ja milloin se löytyy! Ehkä sitten joulusiivouksen yhteydessä...

 Tässä Onni iloisena esittelee ihanaa vaaleanpunaista Roccoaan! Papahan sitä heittelee taas Onnille aikansa ja Onni kantaa sen takaisin heitettäväksi kuin koira konsanaan aina siihen asti, kun sen taas seuraavan kerran hukkaa...


Papa valmisteli viikonloppuna puutarhaa talvea varten ja vaikka Dr Ruppel-kärhö olisi miten tahtonut vielä kukkia, purki Papa siltä julmasti (tosin myönnän, että minun pyynnöstäni) köynnöstuen pois ja toi Ruppelin viimeisen kukan sisälle maljakkoon laitettavaksi. Vertti-herra esteetikkona ymmärtää kauniiden kukkasten päälle jopa niin, että saattaa syödäkin niitä. Tässä kuitenkin vain katsotaan, ei kosketa.

Ellu-neiti iskee tyytyväisenä silmää saunan lauteilta, koska saa nautiskella siellä ihan itsekseen, kun Onni on niin täpinöissään Rocconsa kanssa, että mistään syyshorroksesta ei ole Onnin kohdalla enää toistaiseksi tietoakaan.
 

Tässä huushollissa pitäisi olla kahden nojatuolin sijasta useampia, koska istumapaikat niissä ovat jatkuvasti kortilla. Jos ei kaksi, niin ainakin yksi Kynsilaukkaaja on aina jommassa kummassa tuolissa. Ja jos vain yksi, niin silloin toisessa on Papa. Öisin Kynsilaukkaajat miehittävät usein sekä molemmat nojatuolit että osittain myös sohvan. Eipähän siellä silloin henkilökunta olekaan, joten olkoot vaan. Toisekseen isäntäväki on isäntäväki ja henkilökunta on henkilökunta. Kynsilaukkaajat rules!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!