JellyPages.com

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tullattavaa?

Henkilökunta palasi lomaltaan ja kotona olivat matkalaukkujen tarkastajat heti virkainnoissaan. Ei ehditty edes kaikkia tavaroita purkaa laukuista, kun tarkastajat tunkivat väkisin niihin ja heittäytyivät oikein makuulleen työnsä ääreen. Tuliaisia/tullattavaa tuntuivat etsivän. Tarkkaan tutkivat ja haistelivat laukut, mutta eivät löytäneet torakan torakkaa sen enempää kuin mitään muutakaan syötävää.

"Ettekö tosiaan mitään tuliaisia meille tuoneet?"

"Kyllä nyt on mieli musta!"

Myöhäistä aprillia Kynsilaukkaajille! Hah hah haa! Kylläpä meitä nyt naurattaa! Totta kai henkilökunta muisti isäntäväkeään!

Kanarialaista kissanruohoa, jee!

Nyt pitää vaan isäntäväen malttaa odotella "Hierba Gatosin" kasvamista. Kunhan se ensin laitetaan kasvamaan. Sitten joskus.

8 kommenttia:

 1. Onneksi ei tullut torakoita eikä muita salamatkustajia! Ihanin tuliainen varmasti oli henkilökunnan palaaminen kotiin:)

  Ja nyt sassiin ruoho itämään!

  VastaaPoista
 2. Hyvä ettei ollut liikkuvia tuliaisia eli ötököitä matkalaukussa. ;) Kissat olisivat kyllä varmasti saaneet ne nopeasti kiinni. ;)

  Kissat arvostavat auki olevaa matkalaukkua ja kotiin palannutta henkilökuntaa. Sekä kissanruohoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten kanarialainen kissanruoho kelpaa :)

   Poista
 3. No olisihan sitä voinut edes yhden torakan tuoda leikkikaluksi ;) Mutta ei joka kissalla ole kanarialaista ruohoakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin toki tuonutkin, mutta valitettavasti en nähnyt niitä :)

   Poista
 4. Hienoja tuliaisia on henkilökunta muistanu tuoda.Hyvä ettei mukana tullut muita matkustajia,kaikenmaailaman ötököitä,siinä ois jääny syömiset sikseen!

  VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!