JellyPages.com

tiistai 20. marraskuuta 2012

Tunnustus


Kynsilaukkaajat ovat saaneet tunnustuksen Myrskyltä ja sekä Kynsilaukkaajat että henkilökunta kiittävät kauniisti.
 
Tunnustuksen saajan pitää:
1. Pitää kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kahdeksalle bloggaajalle pitäisi antaa tunnustus, mutta sen verran nyt bluffaan, kun en ole niin kamalan paljon (vielä?) näitä toinen toistaan ihanampia kissablogeja ehtinyt lueskelemaan, että annan itselleni luvan puolittaa määrän neljään!?!
Täten julistan, että annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville bloggaajille:Jos k.o. tunnustuksen saajat ovat jo lopen kyllästyneitä tunnustuksiin ja haasteisiin, ei pidä kenenkään itseään enempää tällä asialla vaivaaman, vaan voi jokainen ylen kyllästynyt tunnustuksemme jättää huomiotta. Ei ole tarkoitus ketään kiusata!

Sitten ne kahdeksan satunnaista asiaa Kynsilaukkaajista ja henkilökunnasta:

1. Ellu on kuuro.

2. Ellua on kohdeltu niin kaltoin edellisissä "kodeissaan" (jos niitä nyt voi sellaisiksi kutsua), että se on niin arka, että saattaa kauhuissaan pissata henkilökunnan päälle, jos ja kun se on syystä tai toisesta pakko ottaa syliin.

3. Vertti rakastaa autossa nukkumista. Sen seurauksena on niin kuskin kuin pelkääjän paikalla istujankin housunpersus välillä valkoisenaan kissankarvaa. Autosta noustessa henkilökunta aina tarkistaakin vaivihkaa toistensa housunpersukset ja tarvittaessa yrittää vaivihkaa nyppiä pois ainakin enimmät karvat.

4. Vertti tykkää harjaamisesta niin kauan kuin pysytään selkäpuolella. Jos harjaaja yrittää mahapuolelle, voi hän syyttää vain itseään saamistaan vammoista.

5. Onni rakastaa ruokaa. Kaikki käy ja ensin syödään toisten kupit tyhjiksi ja sitten vasta oma, jos muut eivät ole älynneet sille siirtyä. Röyhkeydessään todellinen kissamaailman survivor! Kerran tosin onnistuin ostamaan kaupasta halpaa kinkkua, joka ei kelvannut edes Onnille!!! Siis toistan, ei edes Onnille!!!

6. Onni elää miespuolisen henkilökunnan (= Papa) kanssa symbioosissa nojatuolissa, silloin kun Papa on paikalla. Tämä on myös Papalle erinomainen tekosyy olla tekemättä mitään, koska: "Minulla on nyt Onni sylissä..." 

7. Kynsilaukkaajien henkilökuntavahvuus on siis kaksi. Papa on päivisin hankkimassa niitä kinkkurahoja Onnille ja muillekin eli toimii siis osapäiväisenä Onnin alusena. 

8. Minä eli mama huhkin täällä sitten kokopäiväisenä ja vieläpä ilman palkkaa ja vuosilomia, mutta ihan oikeasti on kyllä etuoikeus ja suuri onni saada olla Kynsilaukkaajien palvelijana :)

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia tunnustuksesta! :) Osallistumme pikimmiten tunnustukseen.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva lukea teidän tunnustuksianne:) Nyt tunnemme teidän paremmin!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset huomioimisesta. Emme tällä kertaa kuitenkaan osallistu uusilla faktoilla.

  Teidän kertomukset tosin ovat hyvinkin mielenkiintoisia (ja äärimmäisen kissamaisia) vaikka Ellun kohdalla surullisia.

  VastaaPoista
 4. Tunnustus tehty. :)

  Hyvä, että Elli on päässyt teille ja siitä huolehditaan! :)

  VastaaPoista
 5. Me kiitetään ja kumarretaan tunnustuksesta, mutta ollaan laiskoja eikä ole noita tuollaisia jaksettu enää jatkaa.

  VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!