JellyPages.com

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Aina ei ole kivaa...

Vielä on isäntäväki päässyt ulkoilemaankin ja se on tietysti kivaa...
Vertti kävi pyörähtämässä pikkumökissä omaa ulkoiluvuoroaan odotellessaan
Toinen sisällä "Villa Verttilässä", toinen ulkona valjaissa.

Vertti-parka joutui taas käymään eläinlääkärillä ja se ja sitä seurannut aika ei ollut kivaa. Tällä kertaa poistettiin se ihon alla huomaamamme "kasvain", jonka poistoa eläinlääkäri suositteli Vertin viimekertaisella takkujen ajelukäynnillä. Näyte laitettiin patologille tutkittavaksi. Vastausta pitää odotella pari - kolme viikkoa.
Juuri kotiutuneena eläinlääkäristä. Oli huono olo ja jalkakin vielä vähän heitti.

Onnilla sen sijaan oli massu täynnä ja varpaanvälien puhdistus työnä ennen ruokalepoa.


Potilas tuskissaan leikkauspäivän iltana. Essu puettiin päälle estämään haavan nuolemista.

Kokeiltiin välillä tätäkin eläinlääkärin vastaanotolta mukaan laitettua tötteröä, mutta koska potilas ei osannut tehdä sen kanssa muuta kuin roikuttaa surkeana päätään alhaalla, palautettiin potilaalle essu takaisin päälle.

Onko se nyt sitten söpö tämä poika machoine rintakarvoineen tyttöjen essussa, häh?

Ei ollut essukaan mieluinen potilaalle ja niinpä olikin potilas essun päältään yöllä pois jotenkin keplotellut. Näin nätti kissaessu eikä kelpaa...

Vaihdettiin sitten päälle pitkähihainen malli, josta vähän hihoja käärittiin ja hakaneulalla selkäpuolelta kursittiin tiukemmaksi. Oikeasta etukäpälästä on karvat ajeltu pois, kun piti ottaa joitakin verikokeita.

Muutama päivä leikkauksen jälkeen oli jo paljon mukavampi olo ja piti vähän venytelläkin, että kaikki näkivät komeat teräsompeleet mahassa.


2 kommenttia:

  1. Heissan,no nyt eksyin ihanalle sivustolle,täällähän on söpöt rintakarvatkin esillä,vau,tulen uudelleenkin vierailee:),tervetuloa mun blogissani kattelee,minun touhuja myös.Se löytyy tuolta linkin kautta!! Junnunelamaamaaseudulla.blogspot.com..

    VastaaPoista
  2. Hei vaan!
    Junnuun tutustuminen on jo aloitettu...:)

    VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!