JellyPages.com

maanantai 2. tammikuuta 2012

Kanarian matkaa odotellessa...

 Reilun kolmen viikon päästä lennähdämme täältä pimeyden keskeltä pariksi viikoksi Gran Canarialle lepäilemään ja rentoutumaan. Siellä näyttäisi ainakin hotelleissa olevan langattoman internetin käyttö huippukallista, mutta Papa on jo siihenkin ongelmaan ratkaisun keksinyt, joten tarkoitus on kyllä päivittäin bloggailla kuulumisia.
Kynsilaukkaajat jäävät Jiin hoitoon kotosalle eli hän käy niitä ruokkimassa ja muutenkin viihdyttämässä pari kertaa päivässä. Papa asentaa taas nettikameran niiden ruokailupaikalle, jotta voimme ikävän yllättäessä niitä edes kameran kautta kauempaa tutkailla. Ruokaa ja kissanhiekkaa on kaupasta haettava peräkärryllinen tai kaksi, että molempia riittää niiksi pariksi viikoksi.
 Olemme tosiaan varmaan ainoat suomalaiset, jotka eivät ole vielä Gran Canarialla käyneet, joten onhan tuo jo aikakin asia korjata. Illat ja yöt ovat siellä kuulemma tähän aikaan vuodesta suorastaan kylmiä, mutta otetaanpa pitkähihaiset mukaan, niin eiköhän siellä pärjätä. Päivisinkään ei liian kuuma liene, mutta on siellä ainakin taatusti valoisampaa ja lämpimämpää kuin täällä, joten toivottavasti nämä tammikuun vielä pimeät päivät kuluvat joutuisasti ja sitten aika saakin vaikka pysähtyä pariksi viikoksi ; )

P.S. Mitenkähän tämä Onni-neiti pärjää kaksiviikkoisen ilman Papan syliä?

3 kommenttia:

  1. Hienoa ja lämmintä matkaa teille! Ja karvapalloille herkkurikasta tätä vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, varjoyrtti! Sitä ihminen aina niin ilahtuu, kun joku kävijä vaivautuu jättämään viestin blogissa käynnistään...Kaikkea hyvää myös sinulle kuluvalle vuodelle!

    VastaaPoista
  3. Hei vielä, varjoyrtti! Sinullapa on upea blogi! Kävin vilkaisemassa ja tulen kyllä käymään blogissasi jatkossa useinkin ;)

    VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!