JellyPages.com

tiistai 13. joulukuuta 2011

Onni-neidin joulugarderobi vielä hakusessa

Kynsilaukkaajatkin valmistautuvat pikkuhiljaa Joulun viettoon. Vertti-herra ei tosin paljon stressaa, kuten kuvasta näkyy. Voisi jopa sanoa, että kädet kyynärpäitä myöten ristissä valmistautuu hän. Tätä herraa ei juuri nyt palele, ei paina päälle joululeivonnaisten teko eikä muukaan jonninjoutava kiire ja hössötys, joten joutaapa tässä välillä ihan kaikessa rauhassa ahtaassa korivuoteessa makoilllessa puutuneita jäseniään oikomaan ja lämmennyttä vatsapuoltakin tuulettelemaan. Samalla on mukava unelmoida kaikista ihanista jouluherkuista, joita henkilökunta ainakin Vertin käsikirjoituksen mukaan sitten tarjoilee. Mmmmm, Joulu,mmmmm...

Toisin on Onnin laita. Toki Onnikin (ja varsinkin Onni) jouluherkuista uneksuu, mutta nyt on päällimmäisenä ihan toinen probleema. Nuori muotitietoinen neitonen kun haluaa pukeutua Joulunakin kauniisti ja kaikenlaista (pahvilaatikkoa ynnä muuta) on jo tullut päälle soviteltuakin. Ei vain ole oikein sitä mieleistä asua löytynyt, vaikka ei tämäkään kranssi Onnin päällä minusta yhtään hassummalta näyttänyt. Tosin hieman epäkäytännöllinen se kyllä olisi.  No, kyllä Onni varmasti Jouluun mennessä mieleisen asun itselleen löytää.


Ellu-neiti on nähnyt jo niin monta Joulua, että häntä ei tuleva juhla juurikaan hetkauta (oli hieman äreänä; ei suostunut haastattelun yhteydessä edes kuvattavaksi) ja niinpä hän  kommentoikin nuorison juhlanodotusta saunan lauteilta nuivan vähäsanaisesti: "EVVK!"  Tarkoittaa suomeksi, että tärkeintä on nauttia lämpimästä saunasta, olipa sitten arki tai juhla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!