JellyPages.com

torstai 19. toukokuuta 2011

Pieni keinutuoli vai iso kissa?

Taas satelee vettä ja isäntäväki vetelee unta kaaliin kuka missäkin. Villa Verttilässä oleilut ovat jääneet viime päivinä vähiin sateiden takia. Onneksi viikonlopuksi on luvassa lämmintä ja aurinkoista, joten eiköhän niitä kissanpäiviä kohta vietetä ulkosallakin. Etsinkin jo puutarhatuoleihin istuintyynyt valmiiksi ja viskasin ne pinoksi sohvalle poutasäätä odottamaan, mutta Onni luuli, että se oli hänelle tarkoituksella tehty ikioma pehmoinen prinsessavuode ja kävi siihen oitis makuulle. Täytynee napata jossain vaiheessa Onnilta salaa pino alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa.
Sitten seuraa tiedotusluontoinen asia! Olen onnistunut löytämään kaupasta kinkkua, joka ei kelpaa edes Onnille!!!??? Halpaa se oli, mutta sekä henkilökunnan että isäntäväen mielestä suorastaan pahaa (valmistajan nimi jääköön mainitsematta). Mutta että ei edes Onnille...
Päivän kuvaan pääsi jälleen Vertti. Siis kissathan nukkuvat perinteisesti enimmäkseen somasti kerällä, mutta Vertistä ainakin se on ihan tylsää, joten mieluummin esimerkiksi näin...Päätelkää nyt sitten itse, onko keinutuoli liian pieni Vertille vai Vertti keinutuolille liian iso?

2 kommenttia:

  1. "Mutta että ei edes Onnille!" :D :D :D

    VastaaPoista
  2. Nii-in, ei edes Onnille! Eikö olekin uskomatonta tietäen Onnin intohimon kinkkua ja yleensäkin ruokaa kohtaan ...

    VastaaPoista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!