JellyPages.com

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Henkilökunta lähtee Tallinnaan!

Poissa henkilökunta on tällä kertaa vain kolme yötä. Lomittajana toimii entiseen tapaan J. Nettikameraa ei tällä kertaa Kynsilaukkaajien ruokailupuuhia seuraamaan viritellä; visiitti Tallinnaan kun on noinkin lyhyt.  Henkilökunnalla on herätys epäinhimilliseen aikaan huomenaamulla klo 3.00! Siitä pitäisi sitten virota suhtäkkiä uuteen aamuun ja pikkuhiljaa ajella Helsinkiin niin, että olemme lähtöselvityksessa viimeistään tunti ennen lähtöä, joka on klo 11.30. Nii-in, aikaa on kyllä, mutta kaiken varalta lähdemme hyvissä ajoin.

Ellu muuten täytti 14.7. 12 vee! Sankarin itsensä toivomuksesta varsinaisia juhlia ei pidetty, vaan sankari käytti siinä säästyneen ajan mieluummin saunan lauteilla nukkumiseen.

Arkuudestaan huolimatta Ellu uskaltautuu silloin tällöin rapsuteltavaksi.

Tytär Aakin sitten sunnuntaina lähti takaisin opiskelupaikkakunnalleen parin viikon kotona lomailun jälkeen. Koko sen ajan sai Vertti-parka Aan jalkopäässä nukkuessaan kärsiä yöllisistä vahinkopotkuista, mutta urheasti otti hän potkut vastaan eikä suostunut sängyltä lähtemään! Sitkeys palkittiin ja nyt on sänky taas yksin Vertin käytössä.

Vertti nauttii omasta rauhastaan Aan sängyllä.

Onni on kertakaikkisen kyllästynyt jatkuviin huomautteluihin vatsansa ympäryksestä ja esitteleekin mielellään nälvijöille erinomaista notkeuttaan, jota ei vatsan pulleus näytä haittaavan yhtään.


 Kokeilkaapa itse nukkua kädet ja jalat yhdessä nipussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!