JellyPages.com

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Terveisiä Turkista!

Kynsilaukkaajien henkilökunta on siis palannut lomamatkaltaan Alanyasta. Onneksi matkalaukkujen ja kassien purkuapua oli väsyneille matkamiehille tarjolla kotona välittömästi. No, oikeastaan se oli paremminkin uudelleentäyttöapua eli sitä mukaa kuin matkalaukut ja kassit henkilökunnan toimesta tyhjenivät likaisista vaatteista ym., täyttyivät ne saman tien avuliaalla isäntäväellä. Tuliaisia kai sieltä (tosin turhaan) etsittiin, sillä niitä oli tällä kertaa vain ihmisille! Tarkkaan piti isäntäväen kuitenkin kaikki ne laukkujen mukana tulleet oudot hajut nuuhkia.

 
Henkilökunnan kotiintuloa seuraava päivä oli vielä aurinkoinen ja lämmin täällä kotomaassakin, joten kun uudet oudot matkatuliaishajut oli haisteltu ja vaarattomiksi todettu, siirtyivät Kynsilaukkaajat muiden huvitusten pariin. Ellu loikkasi tuuletusikkunan kautta Villa Verttilään ylimmälle hyllylle nauttimaan kauniista kesäpäivästä ja Onni jäi puolestaan makailemaan toiveikkaana ruokakuppien lähistölle.


Vertti tyytyi tarkastelemaan ulkomaailman ihmeitä sisätiloista ikkunan läpi. Poikaparka ei vielä tiedäkään, mikä koettelemus lähipäivinä odottaa. Aika eläinlääkärille takkujen ajeluun on nimittäin jo varattu!.1 kommentti:

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!