JellyPages.com

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Henkilökunta lähtee lomalle

Henkilökunta lähtee siis piakkoin lomailemaan Turkkiin, mutta isäntäväelle se näyttää olevan aivan yhdentekevää. Henkilökunnan lomittajana toimii J, joka on ohjeistettu vaativaan työhönsä perusteellisesti ja asianmukaisesti.


Isäntäväelle on siis todellakin aivan sama, kuka tai ketkä Kynsilaukkaajien taloutta hoitaa/hoitavat, kunhan ruokahuolto vain pelaa. Silloin kun ruokahuolto toimii, ovat pienet päikkärit (siis ihmisen kahdeksan tunnit yöunet ovat sama asia kuin kissan yhtä pitkät päikkärit) aina aterian päälle paikallaan.  Esittelen tässä joitakin viimeisimpiä nukkumatyylejä ihan vain malliesimerkkinä hyvää tekevästä venyttelystä meille nukkumisasennon suhteenkin kaavoihin kangistuneille ihmisille.  Ensimmäisenä Vertti esittelee "takajalat suorina"- tyyliä ja seuraavana Onni "jalat nipussa"-tyyliä.


Kesken uniensa häiritty Ellu raottaa vain silmiään ja katsoo kuvaajaa paheksuvasti:" ...minä sinulle tyylit näytän..."(Tässä vaiheessa kuvaaja ymmärtää paeta kiireesti paikalta...)


Tässä Vertin" käpälä posken alla"-tyyli. Vähän pilkottaa pedolla hirmuinen  kulmahammaskin suusta. Mistähän poika uneksii?Seuraavana Onnin "Jos et heti lopeta tätä vainoamista, niin minä katson sinua VIELÄ pahemmalla silmällä kuin nyt"-tyyli. Ei ole näköjään tänään Onnillakaan varsinainen linssilude-päivä.Yhtäkkiä Vertti kavahtaa täysin hereille silmät lautasina: "Mitä? Siis henkilökunta lähtee kahdeksi viikoksi lomalle? Kai se teidän lomittajanne on ammattitaitoinen? Onko ruokaa ostettu tarpeeksi varastoon? Ei kai se lomittajakin jätä minua yöksi kylmiön eteiseen, niin kuin te teitte taas eilen illalla?"

Niin, siellähän se Vertti taas yönsä vietti. Vertti kun hyppää seinähyllylle Kynsilaukkaajien ruokalaatikoiden viereen ja asettuu sinne liikkumattomaksi, niin se sulautuu ikään kuin kalustoon näyttämällä Latz-laatikon kissalta ja pahimmassa tapauksessa siinä käy niin kuin nyt kävi. Unelmien yö täynnä kissanruokaa olevassa paikassa, mutta paketteja ei saanut auki ilman henkilökunnan apua. Voi voi, miten turhauttavaa!
Vertti-parka kun ei osaa edes kunnolla naukua, joten äänikään ei nukkuvaa henkilökuntaa herättänyt vapautustoimiin. Eipä tässä muuta voi sanoa, kuin että anteeksi, förlåt ja sorrry taas kerran, Verttiseni.
P.S. Henkilökunta lievittää reissunsa aikana isäntäväen ikäväänsä katselemalla kotiin asennettua nettikameraa, josta voi aina välillä tuurillaan nähdä isäntäväkeä ainakin vilaukselta :)
Merhaba vaan pariksi viikoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!