JellyPages.com

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ellu ja kurpitsa

Ensimmäisen kurpitsankasvatuskokeilun tuloksena oli lopulta 6 kurpitsaa, joista tämä reilu kuusikiloinen oli suurin. Ei mikään jättikurpitsa eikä edes suuri kurpitsa, mutta suurempi ja painavampi kuitenkin kuin Ellu! Ellusta se taisi olla vähän pelottavakin. Ei siihen ihan kiinni uskaltanut mennä. Tiedä, vaikka se olisi räjähtänyt tai jotain. 
Mikäs se siinä?


Yritäpäs itse kääntää pääsi selkäpuolelle! Kyllä kissat ovat sitten ihailtavan notkeita!

10 kommenttia:

 1. Mainio kuva - kissa on taipuisa! ;) Komea kurpitsa ja Ellu! :)

  VastaaPoista
 2. Täydellisen pyöreä kurpitsa! Ja mitä aiot tehdä siitä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on otettu jo melkein kaksi viikkoa sitten, joten kurpitsa on jo jatkojalostettu. Säilössä on nyt mm. kurpitsapikkelsiä, etikkakurpitsaa, puolukkakurpitsaa, kurpitsahilloa ja kurpitsamarmeladia. Viime aikoina on myös syöty mm. kurpitsavuokaa, kurpitsakeittoa ja kurpitsapiirakkaa! Jos sinulla on vielä se 20-kiloisesi kokonaisena, niin tässäpä siis muutama vinkki!

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä mama! Kurpitsa on vielä kokonaisena, mutta hirveä lasipurkkien puhdistusrumba on meillä menossa ja ainakin pikkelsiä on tulossa (näin pääkokki kertoi).

   Poista
  3. Pikkelsi on kyllä oikein hyvää! Toivottavasti purkit eivät lopu kesken!

   Poista
 3. Me ollaan nyt kyllä Blackien kaa kateellisia! Meillä ei nimittäin jättikurpitsan kasvatus onnistunut alkuunkaan. Toihan on tosi komee mötkäle! Mitäs meinaat sillä tehdä? Lyhdyksi? Pikkelsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso vastaukseni AnnaS:lle yläpuolelta! Lyhtyäkin harkittiin, mutta epäiltiin taitojamme sen tekemisessä, joten se jäi vain ajatuksen asteelle!

   Poista
 4. Upea kurpitsa! Olin tänään ystäväni luona ja sain yhden vielä vihertävän kurpitsan, siitä ei taida olla kuin koristeeksi. Kissojen notkeus ja sulavuus on ihan omaa luokkaansa sitä jaksaa ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saamasi kurpitsa on varmaan vihreää lajiketta. Niitä kurpitsoita kun on ymmärtääkseni monen värisiä. Minun kurpitsani olivat alusta alkaen keltaisia!

   Poista

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!