JellyPages.com

tiistai 27. joulukuuta 2011

Kynsilaukkaajien joulu

Piparit leivottiin tietysti jo ennen joulua yhdessä ruoanlaitosta ja varsinkin ruoan syömisestä nauttivan Onni-neidin kanssa. Tässä tämä pikku apulainen esittelee ylpeänä aikaansaannoksiamme, jotka ovat vasta uuniin menossa. Paiston ja jäähdytyksen jälkeen glaseerasimme piparit edelleen yhdessä Onnin kanssa vaaleanpunaisella sokerikuorrutteella ja  kissankarvoilla!Kinkku paistettiin aatonaattona yhdessä ruoanlaitosta ja varsinkin...äh, no se tulikin jo sanottua aiemmin...siis Onni-neidin kanssa. Onni tykkäsi kinkusta niin kovasti, että olisi halunnut suorastaan samaan folioon kinkun kanssa. Paiston ja jäähdytyksen jälkeen kuorrutimme kinkun sinapilla, korppujauhoilla, neilikoilla ja kissankarvoilla!

Sitten kun oli kinkkua ja pipareita syöty mahat täyteen, oli levon aika. Mallia näyttää Vertti-herra. Siihen hetkeen tämä oli ainoa oikea asento, mutta tähän eivät pystyneet muut Kynsilaukkaajat saatikka sitten kankea henkilökunta. Ihaillen vain Verttiä katselimme!


Isäntäväki veteli keskenään huiviin myös ne ihanat "Tonnetot ja Pollot" ja  henkilökunta katseli kateellisena kauempana vesi kielellä...Kyllä tuli taas henkilökunnalle selväksi, että ollaan ihan oikeasti sitä alemman kerroksen väkeä. Mutta niin, taas piti Vertin ottaa syönnin päälle pienet torkut...


Onni-neiti oli harmissaan, kun ei mahtunut kinkun kanssa saman folion alle ja päätti sisuuntuneena aloittaa laihdutuskuurin ja kuntoilun jo heti jouluna eikä vasta uuden vuoden puolella. Tässä todiste siitä, että Onni  treenaa jo ihan tosissaan rakkaan Rocco-hiirensä johdatuksella. Toistaiseksi jalkarahin alle mahtuu vasta Onnin pää...


Joulupukki toi muuten Kynsilaukkaajille kuusi tuliterää hiirulaista oikein lahjapakkauksessa, mutta ainakin Onnin mielestä on vielä vanhassa vara parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!