JellyPages.com

lauantai 13. elokuuta 2011

Ellu ja Onni siskonpedissä

Tässä Vertti-herra itse Villa Verttilässä kauniista elokuisesta päivästä nauttimassa. Näyttäisi olevan omiin (hiirellisiin?) ajatuksiinsa vaipuneena aavistamatta ollenkaan, että taas oli yksi paparazzi kärhöportin takana kameroineen kyttäämässä. Herra itse näyttää vähän utuiselta, mutta Jackmanii-kärhö on jo itsessään jälleen kerran vielä yhden kuvan arvoinen.



Taidanpa arvata, kumpi tässä on kumman viereen vääntäytynyt tyttöjen siskonpetiin. Muuten, kiellän ehdottomasti huomaamasta, kuinka likainen nojatuolin verhoilu oli! Huom! Siis oli. Tästä kuvasta sen koko totuuden vasta lopullisesti huomasin, mutta lika (ainakin suurin osa) poistettiin välittömästi kissojen poistuttua tuolista asianmukaisella puhdistusaineella pois poikkeen.
 

Meillä oli Vertin kanssa mehunkeittoakin tässä päivänä muutamana. Mustaherukoita tuli kahdesta vanhasta kitupensaasta vaivaiset 5 kg, mutta mehuksi ne tuli keiteltyä ja hyvin mehua tulikin, n. 5 litraa. Kuvaushetkellä Maija on keittolevyllä kiehumassa täynnä mustaherukoita ja Maijan laatikko keittiön pöydällä täynnä Verttiä. Sanomalehden sivut odottavat kuumennettavia mehupulloja sisälleen käärittäviksi ja uuniin laitettavaksi. Kyllä Vertistä oli tässä hommassa paljon apua, että kiitos vaan vielä kerran, pikku apurini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynsilaukkaajat kiittävät kommentistasi!