JellyPages.com

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Aina ei ole kivaa...

Vielä on isäntäväki päässyt ulkoilemaankin ja se on tietysti kivaa...
Vertti kävi pyörähtämässä pikkumökissä omaa ulkoiluvuoroaan odotellessaan
Toinen sisällä "Villa Verttilässä", toinen ulkona valjaissa.

Vertti-parka joutui taas käymään eläinlääkärillä ja se ja sitä seurannut aika ei ollut kivaa. Tällä kertaa poistettiin se ihon alla huomaamamme "kasvain", jonka poistoa eläinlääkäri suositteli Vertin viimekertaisella takkujen ajelukäynnillä. Näyte laitettiin patologille tutkittavaksi. Vastausta pitää odotella pari - kolme viikkoa.
Juuri kotiutuneena eläinlääkäristä. Oli huono olo ja jalkakin vielä vähän heitti.

Onnilla sen sijaan oli massu täynnä ja varpaanvälien puhdistus työnä ennen ruokalepoa.


Potilas tuskissaan leikkauspäivän iltana. Essu puettiin päälle estämään haavan nuolemista.

Kokeiltiin välillä tätäkin eläinlääkärin vastaanotolta mukaan laitettua tötteröä, mutta koska potilas ei osannut tehdä sen kanssa muuta kuin roikuttaa surkeana päätään alhaalla, palautettiin potilaalle essu takaisin päälle.

Onko se nyt sitten söpö tämä poika machoine rintakarvoineen tyttöjen essussa, häh?

Ei ollut essukaan mieluinen potilaalle ja niinpä olikin potilas essun päältään yöllä pois jotenkin keplotellut. Näin nätti kissaessu eikä kelpaa...

Vaihdettiin sitten päälle pitkähihainen malli, josta vähän hihoja käärittiin ja hakaneulalla selkäpuolelta kursittiin tiukemmaksi. Oikeasta etukäpälästä on karvat ajeltu pois, kun piti ottaa joitakin verikokeita.

Muutama päivä leikkauksen jälkeen oli jo paljon mukavampi olo ja piti vähän venytelläkin, että kaikki näkivät komeat teräsompeleet mahassa.


lauantai 6. lokakuuta 2012

Kenestä tulikaan pahvilaatikon valtias?


Henkilökunnan piti hankkia keittiöön uusi valaisin. Valaisimesta eivät Kynsilaukkaajat olleet luonnollisestikaan kiinnostuneita, mutta Kynsilaukkaajien mielestä valaisimen pahvilaatikko oli vastustamattoman ihana. Vertti sinne ehti ensimmäisenä sisälle, mutta olisi sinne Onnikin halunnut. Aikansa siinä toisiaan silmäilivät ja mulkoilivat ja lopulta käytiin kiivastakin käpälöintiä osapuolten kesken.




Eipä ollut Onnistä tällä kertaa valtiattareksi, vaan laatikon valtiaaksi jäi kunnon nahistelun jälkeen edelleen kerrankin kaapin paikan akkaväelle näyttänyt Vertti!