JellyPages.com

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Henkilökunta lähtee Tallinnaan!

Poissa henkilökunta on tällä kertaa vain kolme yötä. Lomittajana toimii entiseen tapaan J. Nettikameraa ei tällä kertaa Kynsilaukkaajien ruokailupuuhia seuraamaan viritellä; visiitti Tallinnaan kun on noinkin lyhyt.  Henkilökunnalla on herätys epäinhimilliseen aikaan huomenaamulla klo 3.00! Siitä pitäisi sitten virota suhtäkkiä uuteen aamuun ja pikkuhiljaa ajella Helsinkiin niin, että olemme lähtöselvityksessa viimeistään tunti ennen lähtöä, joka on klo 11.30. Nii-in, aikaa on kyllä, mutta kaiken varalta lähdemme hyvissä ajoin.

Ellu muuten täytti 14.7. 12 vee! Sankarin itsensä toivomuksesta varsinaisia juhlia ei pidetty, vaan sankari käytti siinä säästyneen ajan mieluummin saunan lauteilla nukkumiseen.

Arkuudestaan huolimatta Ellu uskaltautuu silloin tällöin rapsuteltavaksi.

Tytär Aakin sitten sunnuntaina lähti takaisin opiskelupaikkakunnalleen parin viikon kotona lomailun jälkeen. Koko sen ajan sai Vertti-parka Aan jalkopäässä nukkuessaan kärsiä yöllisistä vahinkopotkuista, mutta urheasti otti hän potkut vastaan eikä suostunut sängyltä lähtemään! Sitkeys palkittiin ja nyt on sänky taas yksin Vertin käytössä.

Vertti nauttii omasta rauhastaan Aan sängyllä.

Onni on kertakaikkisen kyllästynyt jatkuviin huomautteluihin vatsansa ympäryksestä ja esitteleekin mielellään nälvijöille erinomaista notkeuttaan, jota ei vatsan pulleus näytä haittaavan yhtään.


 Kokeilkaapa itse nukkua kädet ja jalat yhdessä nipussa!

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mistä Vertti haaveilee?

Sateettomana päivänä (milloinkahan semmoinen viimeksi olikaan?)pääsivät Vertti ja Onni ulkoilemaan. Elluahan ei valjaisiin saa, kun se raukka on niin arka.




Ilme on Vertillä julma, mutta ruohoa tässä vaan syödään, että saadaan edes jonkunlainen puklaus sitten sisällä matolle aikaiseksi.




Onni tässä esittää omenapuussa vaanivaa hirmuista petoa.




Huvitelkoon nuoriso ulkona, Ellu ottaa sillä välin pienet unet nojatuolissa.


Kynsilaukkaajat ovat viihtyneet välillä Villa Verttilässäkin. Vertti on periaatteessa ollut jo toista viikkoa linnoittautuneena kotona kesälomailevan tyttären sängyn jalkopäähän saamistaan tilanpuutteesta johtuvista toistuvista vahinkopotkuista huolimatta, mutta välillä pitää käydä vähän jaloittelemassakin. Mistähän mahtanee Vertti tässä haaveilla?
Villa Verttilän seinäkoristeessa lukee: "Hemmoteltu kissa asuu täällä"

Kynsilaukkaajat ovat osoittaneet mieltään henkilökunnalle Villa Verttilän puutteellisesta varustuksesta, sillä oleskeluhyllyiltä puuttuvat pehmeät pyyhkeet. Se taas johtuu siitä, että aina kun henkilökunta saa pyyhkeet asennettua paikoilleen, alkaa satamaan ja pyyhkeet ovat pian litimärät. Sitten kun ne saa taas kuivatettua narulla ja asennettua uudelleen, tulee uusi sade jne. Näin ollen henkilökunta on toistaiseksi päättänyt potkujen uhallakin pitää oleskeluhyllyt pyyhkeettöminä siihen saakka, kunnes alkaa se aurinkoinen kesä. Kai se alkaa joskus?
 Onnia ei kyllä voi sanoa millään muotoa kuvaukselliseksi. Tässäkin se vaan nukkuu ihan pallona soman kissapyyhkeen päällä. Tämmöinen se on melkein aina paitsi silloin, kun pääsee ulos tai keittiöstä kuuluu RUOAN ÄÄNIÄ. Salamana vilahtaa tämä pallo eli siis pallosalama ruokakupille ja työntää muut Kynsilaukkaajat syrjään, mokoma!


Vertiltä löytyi muuten ulkoilun jälkeen punkkipannasta huolimatta punkki kaulasta. Henkilökunta suoritti onnistuneesti punkinpoiston, mutta taas Vertti rapsuttaa kaulaansa vähän väliä. Ettei vaan olisi jäänyt toinen pahalainen huomaamatta!

Ellu se osaa kyllä näyttää tosi myrtyneeltä ja ihan syystä kyllä!. Sitä keljuttaa, kun se yksi ruokaimuri syö taas kupin tyhjäksi eikä jätä vahingossakaan muille mitään. Etualalla Vertistä irronnut karvatuppo. Lieneekö Vertti yrittänyt syömään yhtä aikaa Onnin kanssa ja Onni on hienovaraisesti vihjannut, että Onni syö ensin! Onni on tyranni, kissamaailman Idi Amin!


P.S. Urhea ja peloton henkilökunta on välillä sulkenut tyrannin toiseen huoneeseen vähäksi aikaa, että muut saavat syödä rauhassa. Yllättävän hyvin se on sujunut ja ehkäpä se alkaa pian näkyä ihan konkreettisestikin Onnin vyötärön ympäryksen pienenemisenä! Toivotaan...